مقاله کاربرد برخی از ترکیبات فراورده های دریایی به عنوان اجزای عملگرا در محصولات نانوایی و پاستا


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله کاربرد برخی از ترکیبات فراورده های دریایی به عنوان اجزای عملگرا در محصولات نانوایی و پاستا دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کاربرد برخی از ترکیبات فراورده های دریایی به عنوان اجزای عملگرا در محصولات نانوایی و پاستا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کاربرد برخی از ترکیبات فراورده های دریایی به عنوان اجزای عملگرا در محصولات نانوایی و پاستا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کاربرد برخی از ترکیبات فراورده های دریایی به عنوان اجزای عملگرا در محصولات نانوایی و پاستا :

تعداد صفحات:۱۶

چکیده:

مواد غذایی دریایی از تعداد زیادی عناصر غذایی سالم جدید و ترکیبات فعال زیستی مثل روغن ماهی پروتئین ماهی پپتیدهای زیست فعال جلبک ها ماکروالگ و میکروالگ تشکیل شده است با وجود داشتن فواید سلامتی زیاد عناصر دریایی عملگرا برای منظورهای مختلفی بکارگرفته می شود با توجه به اینکهمحصولات نانوایی و پاستا غذاهایی هستند که به طور گسترده ای درسراسر جهان مصرف می شوند بنابراین یکی از بهترین منابع برای افزودن اجزای عملگرا می باشند درصنعت نانوایی از روغن امگا ۳ ماهی بطور گسترده ای استفاده می شود و نانهای تولیدی حاوی DHA EPA است که منجر به کاهش بیماریهای قلبی عروقی می شود دربررسی های انجام شده ترکیب ۲/۵درصد جلبک با پاستا شبکه گلوتنی پاستا را تقویت می کند و ویژگیها آنتی اکسیدانی پاستا دراین رنج بالاترین است هدف ازاین مطالعه ی مروری بیان پتانسیل های بالقوه ی ترکیبات غذایی دریایی و کاربرد آنها درصنعت می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.