مقاله کیفیت نان با کنترل گلوتن آرد


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله کیفیت نان با کنترل گلوتن آرد دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کیفیت نان با کنترل گلوتن آرد  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کیفیت نان با کنترل گلوتن آرد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کیفیت نان با کنترل گلوتن آرد :

تعداد صفحات:۱۲

چکیده:

کیفیت پخت نان به طور عمده به دو فاکتور بستگی دارد کیفیت و کمیت گلوتن خمیر نان درطی همزدن خمیر نان گلیادین ها و گلوتنین ها مقداری از آب را جذب می کنند بنابراین اجزای اصلی هیدراته شده و سپس پروتئین ها بصورت یک توده چسبنده به نانم گلوتن درمی آیند نشاسته مخمر افزودنی و سایر ترکیبات خمیر دراسکلت گلوتن جایم ی گیرند میزان گلوتن گندم بستگی فراوانی به شرایط آب و هوایی دارد ولی به کمک اصلاح بذرگندم می توان کمیت آن را افزایش داد دراین مقاله روش اندازه گیریگلوتن و نتایج آن بیان شده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.