مقاله کیفیت نان با کنترل گلوتن آرد
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله کیفیت نان با کنترل گلوتن آرد دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله کیفیت نان با کنترل گلوتن آرد کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کیفیت نان با کنترل گلوتن آرد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله کیفیت نان با کنترل گلوتن آرد :
تعداد صفحات:۱۲
چکیده:
کیفیت پخت نان به طور عمده به دو فاکتور بستگی دارد کیفیت و کمیت گلوتن خمیر نان درطی همزدن خمیر نان گلیادین ها و گلوتنین ها مقداری از آب را جذب می کنند بنابراین اجزای اصلی هیدراته شده و سپس پروتئین ها بصورت یک توده چسبنده به نانم گلوتن درمی آیند نشاسته مخمر افزودنی و سایر ترکیبات خمیر دراسکلت گلوتن جایم ی گیرند میزان گلوتن گندم بستگی فراوانی به شرایط آب و هوایی دارد ولی به کمک اصلاح بذرگندم می توان کمیت آن را افزایش داد دراین مقاله روش اندازه گیریگلوتن و نتایج آن بیان شده است.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.