مقاله مطالعه شاخص تولید مرغ با استفاده از سطوح مختلف سبوس برنج، با و بدون انزیم فیتاز در فاز های میانی و پایانی دوره رشد جوجه های گوشتی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مطالعه شاخص تولید مرغ با استفاده از سطوح مختلف سبوس برنج، با و بدون انزیم فیتاز در فاز های میانی و پایانی دوره رشد جوجه های گوشتی دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مطالعه شاخص تولید مرغ با استفاده از سطوح مختلف سبوس برنج، با و بدون انزیم فیتاز در فاز های میانی و پایانی دوره رشد جوجه های گوشتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه شاخص تولید مرغ با استفاده از سطوح مختلف سبوس برنج، با و بدون انزیم فیتاز در فاز های میانی و پایانی دوره رشد جوجه های گوشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مطالعه شاخص تولید مرغ با استفاده از سطوح مختلف سبوس برنج، با و بدون انزیم فیتاز در فاز های میانی و پایانی دوره رشد جوجه های گوشتی :

تعداد صفحات:۵

چکیده:

برای مطالعه استفاده از سبوس برنج در میاندان و پسدان ویا صرفا پسدان جوجه های گوشتی آزمایشی در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با ۱۰ تیمار و ۴ تکرار ۱۵ قطعه ای جوجه خروس سویه راس ۳۰۸ صورت پذیرفت. در این آزمایش که در واحد تحقیقاتی شرکت زربال و در شهریور۱۳۸۹ اجرا شد تعداد ۶۰۰ قطعه جوجه گوشتی سویه راس به مدت ۴۲ روز روی بستر پرورش یافتند. دو جیره ذرت-سویا با و بدون آنزیم فیتاز به عنوان تیمارهای شاهد وشاهد مثبت وهشت رژیم آزمایشی دیگر حاوی سطوح ۱۰و۲۰ درصد سبوس برنج در فاز میان دان و پسدان(۱۰-۴۲ روزگی) و یا صرفا در پسدان (۲۴-۴۲ روزگی) به گونه ای با و بدون آنزیم فیتاز براساس توصیه راهنمای پرورش جوجه گوشتی شرکت راس تهیه شدند که از نظر محتوی انرژی و پروتئین ودیگر مواد مغذی یکسان بودند. نتایج نشان داد که استفاده از سبوس برنج در سطح ۱۰ و۲۰ درصد جیره میاندان و پسدان جوجه های گوشتی با استفاده از مکمل آنزیم فیتازتجاری ( ۵۰۰ واحد فیتازی در کیلوگرم)، اختلاف معنی داری در شاخص تولید با تیمار شاهد ( ذرت بدون انزیم فیتاز) نداشت. جیره دارای ۲۰ درصد سبوس برنج، بدون آنزیم فیتاز وتغذیه شده در فازهای میاندان و پسدان موجب کاهش معنی دار شاخص تولید در برابر تیمار شاهد شد(۰۵/۰> p). استفاده از سطوح بالاتر(حدود ۲۰ درصد جیره) سبوس برنج صرفا در جیره پایانی جوجه هاویا مکمل نمودن انزیم فیتاز دردوفازمیاندان و پسدان قابل توصیه می باشد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.