مقاله مروری بر تشکیل لیزینوآلانین در مواد غذایی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله مروری بر تشکیل لیزینوآلانین در مواد غذایی دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله مروری بر تشکیل لیزینوآلانین در مواد غذایی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مروری بر تشکیل لیزینوآلانین در مواد غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله مروری بر تشکیل لیزینوآلانین در مواد غذایی :
تعداد صفحات:۱۶
چکیده:
لیزینوآلانین LAL یک ترکیب غیرطبیعی با اتصالات عرضی استکه درطول تیمار قلیایی یا فرایند حرارتی شدید پروتئین ها ایجادمی گردد واکنش تشکیل لیزینوالانین با حذف بتای گروه هیدروکسیل سرین ، O- فسفوریل سرین O- گلیکوزیل سرین یا گروه دی سولفید سیستئین آغاز می شود محصول نهایی حذف دهیدروآلانین است که می تواند با ترکیبات آمین دار گوناگون مانند آمینواسیدها و آمینهای بیوژن واکنش دهد گروه آمین E لیزین بسیار واکنش پذیرتر از سایر گروه های عامل درآمینواسیدهاست برطبق مطالعات مشخص شدها ست که LAL اثرات نفروتوکسیکی دارد و موجب جراحت میکروسکوپی سلولهای کلیه و اختلال در سنتز DNA و تقسیم میتوز می گردد تشکیل لیزینوالانین درپروتئین ها قابلیت هضم و دسترسی به آمینواسیدهایی لیزین و سیستین را نیز کاهش میدهد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.