مقاله مروری بر روند بیاتی نان و راهکارهای مقابله با آن


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مروری بر روند بیاتی نان و راهکارهای مقابله با آن دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مروری بر روند بیاتی نان و راهکارهای مقابله با آن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مروری بر روند بیاتی نان و راهکارهای مقابله با آن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مروری بر روند بیاتی نان و راهکارهای مقابله با آن :

تعداد صفحات:۱۴

چکیده:

تاکنون تئوری های مختلفی برای بیاتی نان ارایه شده است دراین مطالعه به بررسی عوامل مختلفی که می توانند با مکانیسم های متعدد در پیشگیری یا به تعویق انداختن این فرایند تاثیر گذار باشند پرداخته شده است برای جلوگیری از افزایش سریع بیاتی و تازه نگهداشتننان باید به نحوی جذب آب خمیر را افزایش دادتا آب بیشتری برای ژلاتینه شدن دراختیار نشاسته قرارگیرد لذامی توان با افزایش آبگیری در اثراقدامهای تکنولوژیکی و فرمولاسیون یا بسته بندی صحیح و یا کنترل درجه حرارت محیط یا انبار ازبیات شدن سریع محصولات صنایع پخت جلوگیری کرد دراینم قاله ضمن بررسی تئوری های بیاتی جزئیات وقوع و کنترل این پدیده بحث و بررسی شده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.