مقاله مروری بر کاربرد پایدارکننده ها در نوشیدنی های اسیدی شیر


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مروری بر کاربرد پایدارکننده ها در نوشیدنی های اسیدی شیر دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مروری بر کاربرد پایدارکننده ها در نوشیدنی های اسیدی شیر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مروری بر کاربرد پایدارکننده ها در نوشیدنی های اسیدی شیر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مروری بر کاربرد پایدارکننده ها در نوشیدنی های اسیدی شیر :

تعداد صفحات:۱۲

چکیده:

نوشیدنی های اسیدی شیر محصولاتی گسترده در سطح جهان هستند این محصولات به شکلهای مختلف مانند نوشیدنی های میوه ای شیر ماست های نوشیدنی شیرسویا کفیر دوغ و ; تهیه می شوند از دیدگاه مصرف کننده این فراورده ها باید به یکنواختی شیر طبیعی باشند بنابراین به دلیل PH پایین و درنتیجه ناپایداری و دوفازه شدن این فراورده ها کاربرد پایدار کننده ضروری می باشد پایدار کننده های مختلف مانند پکتین کربوکسی متیل سلولز درتهیه این فراورده ها به کارمیروند هدف ازاین مطالعه مروری اجمالی برانواع پایدار کننده های به کاررفته دراین فراورده هامی باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.