مقاله مروری بر کاربردهای میکروفیلتراسیون در صنعت لبنیات


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مروری بر کاربردهای میکروفیلتراسیون در صنعت لبنیات دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مروری بر کاربردهای میکروفیلتراسیون در صنعت لبنیات  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مروری بر کاربردهای میکروفیلتراسیون در صنعت لبنیات،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مروری بر کاربردهای میکروفیلتراسیون در صنعت لبنیات :

تعداد صفحات:۹

چکیده:

کاربرد فرایند های غشایی درصنعت لبنیات از دهه های گذشته آغاز شده است و امروزه یکی از مهمترین تکنیکهای فراوری دراین صنعت محسوب می گردد میکروفیلتراسیون یکی از تکنیکهای جداسازی غشایی است که به میزان وسیعی در صنایع دارویی شیمیایی و غذایی استفاده می شود از نظر تکنولوژی غشایی بین اولترافیلتراسیون و فیلترهای معمولی قرار دارد معمولا در صنایع لبنیات به منظور تغلیظ استارتر ها تصفیه آب نمک پنیرسازی و یا جداسازی چربی از آب پنیر استفاده میش ود این مقاله به بررس کاربردهای دیگر این تکنیک درصنایع لبنیات از جمله تولید شیر با قابلیت ماندگاری طولانی پیش فراوری شیر مورد استفاده درپنیرسازی تولید اب پنیر خالص (Native Whey و کاربرد آن درجداسازی غشای گلبولهای چربی شیر خواهد پرداخت .

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.