مقاله بررسی فرایند جذب رطوبت در سه نوع آرد گندم با میزان سبوس مختلف


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی فرایند جذب رطوبت در سه نوع آرد گندم با میزان سبوس مختلف دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی فرایند جذب رطوبت در سه نوع آرد گندم با میزان سبوس مختلف  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی فرایند جذب رطوبت در سه نوع آرد گندم با میزان سبوس مختلف،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی فرایند جذب رطوبت در سه نوع آرد گندم با میزان سبوس مختلف :

تعداد صفحات:۱۰

چکیده:

منحنیهای ایزوترم جذب سه نوع آرد گندم با میزان سبوس مختلف در دماهای ۵و ۲۵ و ۴۵ درجه سانتیگراد با استفاده از روش وزن سنجی استاتیکی درمحدوده فعالیت آبی بین ۰/۱ تا ۰/۸ بدست آمد ایزوترمها درمورد هرسه نوع آرد گندم براساس طبقه بندی BET دارای خصوصیات نوع II بوده و به شکل سیگموئیدی نشان داده شدند. مقدار رطوبت تعادلی هر سه نوع آرد درمحدوده فعالیت آبی مورد آزمایش و سه دمای ثابت توسط نرم افزار SAS با استفاده ازطرح کاملا تصادفی و درقالب فاکتوریل مورد بررسی و انالیز قرارگرفت افزایش دما و فعالیت آبی به ترتیب باعث کاهش و افزایش در مقدرا جذب رطوبت شد تاثیر دما فعالیت آبی و مقدار سبوس روی جذب رطوبت ارد گندم درسطح ۱ درصد معنی داری شدند همچنین اثرات متقابل فعالیت آبی و دما فعالیت آبی و نوع آرد ونهایتا فعالیت آبی نوع آرد و دما برروی مقدار رطوبت تعادلی آرد درسطح ۱ درصد نیز معنی داری گردید

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.