مقاله مزایای تولید پنیر خامه ای کم چرب با استفاده از جایگرین چربی در صنایع غذایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مزایای تولید پنیر خامه ای کم چرب با استفاده از جایگرین چربی در صنایع غذایی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مزایای تولید پنیر خامه ای کم چرب با استفاده از جایگرین چربی در صنایع غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مزایای تولید پنیر خامه ای کم چرب با استفاده از جایگرین چربی در صنایع غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مزایای تولید پنیر خامه ای کم چرب با استفاده از جایگرین چربی در صنایع غذایی :

تعداد صفحات:۸

چکیده:

با توجه به ارزش تغذیه ای بالای فراورده های لبنی تولید و استفاده از آنها درحال افزایش است از طرفی دیگر به دلیل بالا بودن میزان چربی دربرخی محصولات لبنی مانند پنیر خامه ای مصرف آنها می تواند در برخی موارد برای افرادمضر بوده و سلامتی آنانن را تهدید کند لذا امروزه از جایگزین های چربی در محصولات غذایی استفاده می شود با توجه به مصرف بالا پنیر خمه ای به نظر می رسد بررسی تولید پنیر خامه ای کم چرب با جایگزین های چرب یمی تواند جالب توجه باشد مقاله حاضر مروری اجمالی برتولید پنیر خامه ای کم چرب پری بیوتیکی با استفاده از جایگزین های چربی درصنعت غذا و بررسی علمی جنبه های بنیادی و کاربردی آن دارد منابع مورد استفاده دراین مقاله براساس مقالات موجود درمجلات معتبر علمی و جستجوی الکترونیکی درپایگاه های اطلاعاتی می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.