مقاله مطالعه برخی از پارامترهای کیفی سیب زمینی در پاسخ به کاربرد انواع خشک کنها


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
17 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مطالعه برخی از پارامترهای کیفی سیب زمینی در پاسخ به کاربرد انواع خشک کنها دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مطالعه برخی از پارامترهای کیفی سیب زمینی در پاسخ به کاربرد انواع خشک کنها  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه برخی از پارامترهای کیفی سیب زمینی در پاسخ به کاربرد انواع خشک کنها،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مطالعه برخی از پارامترهای کیفی سیب زمینی در پاسخ به کاربرد انواع خشک کنها :

تعداد صفحات:۱۳

چکیده:

هدف از این تحقیق تولید فراورده خشک شده سیب زمینی بررسی اثر نوع خشک کن آون هوای گرم میکروویو و میکرو ویو – آون برتوانایی جذب آب مجدد ویتامین ث و چروکیدگی آنها بوده است جهت تجزیه و تحلیل آماری ازطرح کاملا تصادفی استفاده شد نتایج نشان دادند که تفاوت معنی داری بین محصولات تولید شده درخشک کن ها وجود داشته و توجیه آن درمتفاوت بودن مکانیزم خشک کردن می باشد بطور مثال اسید اسکوربیک درمحصولات خشک شده درمیکروویو بطور معنی داری P<0/05 درسطح بالاتری نسبت به مهحصولات خشک شده در دو روشدیگر قرار داشت همچنین درصد جذب آب مجدد مکعبهای خشک شده در میکروویو حدود ۱۷/۲۶ درصد بیشتر از محصولات خشک شده در آون و میکروویو – آون بود بررسی تغییرات درصد چروکیدگی طی خشک کردن با روشهای مختلف نشان داد که نمونه های خشک شده درمیکروویو کمترین درصد چروکیدگی را داراست.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.