مقاله مطالعه تشکیل پیگمانهای قهوه ای در کنسانتره انگور سفید


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مطالعه تشکیل پیگمانهای قهوه ای در کنسانتره انگور سفید دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مطالعه تشکیل پیگمانهای قهوه ای در کنسانتره انگور سفید  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه تشکیل پیگمانهای قهوه ای در کنسانتره انگور سفید،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مطالعه تشکیل پیگمانهای قهوه ای در کنسانتره انگور سفید :

تعداد صفحات:۱۰

چکیده:

به منظور پی بردن به شدت میزان واکنش های قهوه ای شدن غیرانزیمی اندازه گیری مقدار تشکیل ۵- هیدروکسی متیل فورفورال HMF و اندیس قهوه ای شدن BPF انجام میگیرد دراین مطالعه تشکیل پیگمان های قهوه ای درکنسانتره انگور سفید ارومیه مورد بررسی قرار گرفت بدین منظور نمونه ها با سه بریکس ۶۲ و ۶۶/۵ و ۷۰/۵ در سه دمای ۵و۱۵و۲۵ درجه به مدت ۸۵ روزنگهداری شدند. علاوه برشاخصهای فوق رنگ نمونه ها توسط دستگاه هانترلب مورد آزمون قرارگرفت آنالیز داده ها نشان داد که هر سه فاکتور مورد مطالعه یعنی بریکس زمان و دمای نگهداری کنسانتره برمیزان تشکیل هیدروکسی متیل فورفورال تاثیر مثبت معنی داری داشتند a=0/05 میزان آن ما بین ۰/۵۳ الی ۳۹/۳mg/kg بود همچنین زمان ودمای نگهداری کنسانتره برمیزان شاخص قهوه ای شدن تاثیر مثبت معنی داری داشت و میزان آن مابین ۰/۱۶ الی ۰/۲۱ بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.