مقاله مطالعه چروکیدگی میوه انجیر کامل (رقم سیاه) در حین فرآیند خشک کردن


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مطالعه چروکیدگی میوه انجیر کامل (رقم سیاه) در حین فرآیند خشک کردن دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مطالعه چروکیدگی میوه انجیر کامل (رقم سیاه) در حین فرآیند خشک کردن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه چروکیدگی میوه انجیر کامل (رقم سیاه) در حین فرآیند خشک کردن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مطالعه چروکیدگی میوه انجیر کامل (رقم سیاه) در حین فرآیند خشک کردن :

تعداد صفحات:۱۰

چکیده:

چروکیدگی درحین خشک کردن نقش مهمی در تعیین کیفیت میوه های خشک دارد هدف ازانجام این پژوهش مطالعه تغییرات سطح و حجم میوه در حین خشک کردن میوه کامل انجیر سیاه و انالیز برازش مدلهایموجود بود میوه های کامل انجیر سیاه دردماهای ۷۵-۴۵درجه و سرعتهای هوای ۰/۸-۲/۵ m/s براساس یک طرح مرکب مرکزی چرخش پذیر خشک شدند اثرات مقدار کاهش رطوبت از میوه برابعاد خطی سطح میوه و و نسبت حجمی مورد مطالعه قرارگرفت تغییرات حجم میوه با استفاده از میانگین اندازه های دو قطر اصلی و تغییرات سطح با استفاده از اندازه های هندسی و با محاسبه سطح تقریبی کره معادل بدست آمد رابطه بین تغییرات حجم و سطح میوه با مقدار رطوبت میوه بترتیب بصورت لگاریتمی و درجه سوم بود نتایج نشان داد که تغییرات سطح و حجم مستقل از شرایط آزمایش بودهو فقط به میزان رطوبت میوه بستگی دارد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.