مقاله بررسی میزان پراکسید موجود در زولبیا و بامیه های شهر کاشان در سال ۱۳۹۰


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
9 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی میزان پراکسید موجود در زولبیا و بامیه های شهر کاشان در سال ۱۳۹۰ دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی میزان پراکسید موجود در زولبیا و بامیه های شهر کاشان در سال ۱۳۹۰  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی میزان پراکسید موجود در زولبیا و بامیه های شهر کاشان در سال ۱۳۹۰،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی میزان پراکسید موجود در زولبیا و بامیه های شهر کاشان در سال ۱۳۹۰ :

تعداد صفحات:۱۰

چکیده:

سابقه و هدف: پراکسید اولین ترکیبی است که بعد از اکسیداسیون چربی ها و روغن ها بوجود می آید. وقتی که میزان پراکسید به اندازه معین رسید تغییرات مختلفی صورت می گیرد و مواد فراری که باعث ایجاد بو و طعم نامطلوب در چربی و روغن ها می گردد، ایجاد می شود. مقاله حاضر، گزارشی است که با بررسی میزان پراکسید موجود در زولبیا و بامیه شهر کاشان در سال ۱۳۹۰ ، طراحی شده و به اجرا در آمده است. مواد و روش ها: تحقیق با طراحی مطالعه توصیفی روی تعداد ۴۰ نمونه بامیه و ۳۱ نمونه زولبیا طی مدت ۱ سال انجام گرفت. در این مطالعه ابتدا، وزن مشخصی از روغن نمونه ها را با روش سوکسله استخراج نموده، سپس مقدار پراکسید موجود در روغن را با روش تیتراسیون (تیوسولفات سدیم ۰/۰۲ نرمال) اندازه گیری کردیم. نتایج حاصل با استفاده از آزمونt- test مورد آنالیز آماری قرار گرفت. یافته ها: از مجموع ۴۰ نمونه بامیه، ۳۹ نمونه ۹۷/۵ درصد قابل مصرف و ۱ نمونه ۲/۵ درصد غیرقابل مصرف بودند. همچنین از تعداد ۳۱ نمونه زولبیا، ۱۱ نمونه ۳۵/۵ درصد قابل مصرف و ۲۰ نمونه ۶۴/۵ درصد غیر قابل مصرف بوده است. در مجموع، نتایج مطالعه نشان داد که بیشتر نمونه های زولبیا غیر قابل مصرف بوده است. با توجه به میزان بالای پراکسید در اکثریت نمونه ها و همچنین خطراتی که پراکسید بر روی سلامتی دارد برنامه ریزی مداوم و ارائه راهکارهای کاربردی توسط سیاستگزاران و مسئولین بهداشتی (بهداشت محیط) شهرستان را طلب می کند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.