مقاله بررسی و مرور ضریب دیفوزیون مؤثر آب انبه تحت تاثیر عوامل مختلف


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی و مرور ضریب دیفوزیون مؤثر آب انبه تحت تاثیر عوامل مختلف دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی و مرور ضریب دیفوزیون مؤثر آب انبه تحت تاثیر عوامل مختلف  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی و مرور ضریب دیفوزیون مؤثر آب انبه تحت تاثیر عوامل مختلف،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی و مرور ضریب دیفوزیون مؤثر آب انبه تحت تاثیر عوامل مختلف :

تعداد صفحات:۱۲

چکیده:

دراین مطالعه رفتارخشک کردن میوه انبه درشرایط مختلف موردبررسی قرارگرفته ونتایج کارهای تجربی چندمحقق در این زمینه مقایسه شده است.خشک کردن میوه ها مانند انبه معمولاً در دماهای ۵۰ و ۶۰ و ۷۰ و یا ۸۰ با سرعتهای مختلف هوا ۱/۸۰ و ۱/۹۱ متر برثانیه صورت می پذیرد.ضریب دیفوزیون موثرآب قطعات انبه تحت تأثیر این دماها وسرعت های هوای متفاوت قرار می گیرد.بطوریکه با افزایش دما وسرعت جریان هوا مقدار آن افزایش می یابد.علاوه براین تحت تأثیر رسیدن میوه نیز تغییر می کند.ضریب نفوذموثردر انبه های مختلف به دلیل تفاوت در خصوصیات فیزیکی وشیمیایی آنها متفاوت است.ضریب دیفوزیون موثربااستفاده از قانون دوم فیک به دست می آید.وابستگی آن به دما توسط معادله آرنیوس تعیین می گردد.هرچقدر انرژی اکتیواسیون بیشتر باشد ضریب دیفوزیون کاهش یافته واز ازدست دادن رطوبت مشکل می شود. .منحنی های خشک کردن که از آزمایشات خشک کردن تحت شرایط کنترل شده به دست می آیند اطلاعات مفیدی را از مکانیسم انتقال رطوبت فراهم می کنندبرای تمام شرایط خشک کردن یک دوره سرعت نزولی بوسیله کاهش سریع سرعت خشک شدن مشخص می شود

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.