مقاله مقایسه تغییرات میزان اسید آسکوربیک، آنزیم پکتین استراز و دی اکسید گوگرد در خط آبلیمو


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه تغییرات میزان اسید آسکوربیک، آنزیم پکتین استراز و دی اکسید گوگرد در خط آبلیمو دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه تغییرات میزان اسید آسکوربیک، آنزیم پکتین استراز و دی اکسید گوگرد در خط آبلیمو  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه تغییرات میزان اسید آسکوربیک، آنزیم پکتین استراز و دی اکسید گوگرد در خط آبلیمو،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه تغییرات میزان اسید آسکوربیک، آنزیم پکتین استراز و دی اکسید گوگرد در خط آبلیمو :

تعداد صفحات:۱۲

چکیده:

آبلیمو به خاطر عطر و طعم بالا موادمعدنی ویتامین ها مصرف بالایی دارند دراین پ روژه میزان تغییرات اسیداسکوربیک انزیم پکیتن استراز دی اکسید گوگردکل ودرصد آبدهی را درزمان صفر ۲۴ و ۴۴ ساعت پس از تخلیه درلیموهای سبز درشت سبزریز و زرد مخلوط خراب خراب و کپک زده لیموهای نگهداری شده در هوای آزاد و تاریکی لیموهای مخلوط با پوست و بدون پوست ودرآبلیموهای دارای مقادیر مختلف متابی سولفیت و فاقد آن را در دماهای مختلف بررسی کرده است میزان آسکوربیک اسید و میزان دی اکسید گوگرد کل درلیموسالم لیموی سبز با پوست و لیموی سبز نگهداری شده درتاریکی بیشتر از بقیه نمونه ها می باشد زمانیکه دما ۷۵ درجه سانتی گراد و میزان so2 آزاد ۳۸۰PPM باشد در حفظ میزان اسید اسکوربیک و غیرفعال کردن فعالیت آنزیمی بهترین نتیجه را خواهیم گرفت .

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.