مقاله مقایسه تنوع فراکسیون های نیتروژنی و خصوصیات عملکردی ایزوله پروتئین نخود تولیدی به روش اسیدی و قلیایی (cicer arietinum L.)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله مقایسه تنوع فراکسیون های نیتروژنی و خصوصیات عملکردی ایزوله پروتئین نخود تولیدی به روش اسیدی و قلیایی (cicer arietinum L.) دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله مقایسه تنوع فراکسیون های نیتروژنی و خصوصیات عملکردی ایزوله پروتئین نخود تولیدی به روش اسیدی و قلیایی (cicer arietinum L.) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه تنوع فراکسیون های نیتروژنی و خصوصیات عملکردی ایزوله پروتئین نخود تولیدی به روش اسیدی و قلیایی (cicer arietinum L.)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله مقایسه تنوع فراکسیون های نیتروژنی و خصوصیات عملکردی ایزوله پروتئین نخود تولیدی به روش اسیدی و قلیایی (cicer arietinum L.) :
تعداد صفحات:۲۲
چکیده:
نخود از منابع مهم پروتئین های غذایی محسوب شده و پروتئین آن به عنوان عملگر نقش مهمی را در فرمولاسیون مواد غذایی ایفا می نماید دراین تحقیق تاثیر PH استخراج پروتئین از دانه های نخود کابلی واریته فیلیپ برویژگیهای عملکردی و تنوع فراکسیون های نیتروژنی بررسی گردید استخراج پروتئین در PH2/5 ,9/5 و به دنبال آن ترسیب درنقطه ایزوالکتریک معادل PH4/5 انجام شد انحلال پذیری ایزوله پروتئین نیز در محدوده PH2/5 تا ۷ بررسی گردید نتایج نشان داد PHمحیط تاثیر معنی داری برحلالیت پروتئین ها داشته است پروفیل انحلال دارای بالاترین حلالیت در PH7 و کمترین حلالیت در PH4 بود هر دو ایزوله دارای خصوصیات امولسیونی و جذب آب مناسب بوده و ایزوله حاصل از روش اسیدی دارای خصوصیات امولسیون کنندگی بالاتری بود درحالیکه روش قلیایی باعث تقویت ظرفیت نگهداری آب ایزوله پروتئین گردید نتایج الکتروفورز SDS-PAGE نشان داد گلوبولین نخود از اجزایی با اوزان مولکولی ۱۰ تا ۱۵۰ کیلودالتون بود شدت و غلظت باندهای مشاهده شده در الکتروفورز مربوط به ایزوله قلیایی بیشتر بود دلیل امر ناشی از نزدیکی اندازه PH استخراج پروتئین ایزوله قلیایی به PH بهینه استخراج گلوبولین بود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.