مقاله مقایسه تنوع فراکسیون های نیتروژنی و خصوصیات عملکردی ایزوله پروتئین نخود تولیدی به روش اسیدی و قلیایی (cicer arietinum L.)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه تنوع فراکسیون های نیتروژنی و خصوصیات عملکردی ایزوله پروتئین نخود تولیدی به روش اسیدی و قلیایی (cicer arietinum L.) دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه تنوع فراکسیون های نیتروژنی و خصوصیات عملکردی ایزوله پروتئین نخود تولیدی به روش اسیدی و قلیایی (cicer arietinum L.)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه تنوع فراکسیون های نیتروژنی و خصوصیات عملکردی ایزوله پروتئین نخود تولیدی به روش اسیدی و قلیایی (cicer arietinum L.)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه تنوع فراکسیون های نیتروژنی و خصوصیات عملکردی ایزوله پروتئین نخود تولیدی به روش اسیدی و قلیایی (cicer arietinum L.) :

تعداد صفحات:۲۲

چکیده:

نخود از منابع مهم پروتئین های غذایی محسوب شده و پروتئین آن به عنوان عملگر نقش مهمی را در فرمولاسیون مواد غذایی ایفا می نماید دراین تحقیق تاثیر PH استخراج پروتئین از دانه های نخود کابلی واریته فیلیپ برویژگیهای عملکردی و تنوع فراکسیون های نیتروژنی بررسی گردید استخراج پروتئین در PH2/5 ,9/5 و به دنبال آن ترسیب درنقطه ایزوالکتریک معادل PH4/5 انجام شد انحلال پذیری ایزوله پروتئین نیز در محدوده PH2/5 تا ۷ بررسی گردید نتایج نشان داد PHمحیط تاثیر معنی داری برحلالیت پروتئین ها داشته است پروفیل انحلال دارای بالاترین حلالیت در PH7 و کمترین حلالیت در PH4 بود هر دو ایزوله دارای خصوصیات امولسیونی و جذب آب مناسب بوده و ایزوله حاصل از روش اسیدی دارای خصوصیات امولسیون کنندگی بالاتری بود درحالیکه روش قلیایی باعث تقویت ظرفیت نگهداری آب ایزوله پروتئین گردید نتایج الکتروفورز SDS-PAGE نشان داد گلوبولین نخود از اجزایی با اوزان مولکولی ۱۰ تا ۱۵۰ کیلودالتون بود شدت و غلظت باندهای مشاهده شده در الکتروفورز مربوط به ایزوله قلیایی بیشتر بود دلیل امر ناشی از نزدیکی اندازه PH استخراج پروتئین ایزوله قلیایی به PH بهینه استخراج گلوبولین بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.