مقاله مقایسه خواص ضد میکروبی عصاره آبی و الکلی سماق قرمز ایرانی و بررسی اثر اتوکلاو روی خواص ضدمیکروبی دو عصاره


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه خواص ضد میکروبی عصاره آبی و الکلی سماق قرمز ایرانی و بررسی اثر اتوکلاو روی خواص ضدمیکروبی دو عصاره دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه خواص ضد میکروبی عصاره آبی و الکلی سماق قرمز ایرانی و بررسی اثر اتوکلاو روی خواص ضدمیکروبی دو عصاره  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه خواص ضد میکروبی عصاره آبی و الکلی سماق قرمز ایرانی و بررسی اثر اتوکلاو روی خواص ضدمیکروبی دو عصاره،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه خواص ضد میکروبی عصاره آبی و الکلی سماق قرمز ایرانی و بررسی اثر اتوکلاو روی خواص ضدمیکروبی دو عصاره :

تعداد صفحات:۱۰

چکیده:

الودگی غذا توسط میکروارگانیزم ها همیشه تهدید جدی برای جامعه بوده است امروزه ادویه ها به عنوان ضدمیکروب مورد توجه ویژه ای درصنعت غذا قرارگرفته اند دراینجا اثر ضد میکروبی عصاره های آبی و الکلی سماق قرمز ایرانی روی سه باکتری گرم مثبت Bacillus coagulans ، Staphylococcus aureus Bacillus subtilis و باکتری گرم منفی Escherichia coli به روشهای چاهک و دیسک دیفیوژن بررسی و MIC MBC به روش میکروپلیت اندازه گیری شده و نتایج مربوط به عصاره الکلی و آبی با هم مقایسه شده اند عصاره ها به روش خیساندن بدست آمده اند محدوده غلظت استفاده شده برای MIC بین ۰/۰۰۴۶ تا ۵%w/v به روش دو برابر کردن غلظت است حساس ترین باکتری به عصاره آبی و الکلی باسیلوس کواگولانس با MIC 0/1 و ۰/۰۱۸۷ به ترتیب و بعد از آن استافیلوکوکوس آرئوس ۰/۰۷۵ و ۰/۰۳۷۵ و مقاومترین باکتری به عصاره آبی باسیلوس سابتیلیز ۰/۴۶ و به عصاره الکلی اشرشیاکلی ۰/۳۱ بودها ند علاوه براین اثر اتوکلاو روی خواص ضدمیکروبی دو عصاره بررسی شده است. طبق نتایج نواحی بازدارندگی عصاره های استریل شده به روش اتوکلاو کمتر از نواحی بازدارندگیدرروش فیلتر استریل و MIC های بدست آمده بزرگتر بودند که می توان نتیجه گرفت که اتوکلاو اثر ضدمیکروبی عصاره ها رااندکی کاهش میدهد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.