مقاله بررسی یکی از خصوصیات شیمیایی روغن مغز کلخونگ(Pistacia khinjuk) به عنوان یک منبع غذایی جدید


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی یکی از خصوصیات شیمیایی روغن مغز کلخونگ(Pistacia khinjuk) به عنوان یک منبع غذایی جدید دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی یکی از خصوصیات شیمیایی روغن مغز کلخونگ(Pistacia khinjuk) به عنوان یک منبع غذایی جدید  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی یکی از خصوصیات شیمیایی روغن مغز کلخونگ(Pistacia khinjuk) به عنوان یک منبع غذایی جدید،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی یکی از خصوصیات شیمیایی روغن مغز کلخونگ(Pistacia khinjuk) به عنوان یک منبع غذایی جدید :

تعداد صفحات:۶

چکیده:

با افزایش جمعیت جهان،تهیه و تولید غذا به عنوان مشکل بزرگ برای بشریت تبدیل شده است.استفاده از منابع جدید غذایی برای حل این مشکل امری لازم و ضروری است.درحال حاضر با وجود جمعیت فعلی کشور، در زمینه تامین مواد غذایی و بخصوص روغن در کشور با مشکل مواجه هستیم.بنابراین استفاده از منابع طبیعی یکی از راه های حل معضل غذا است.درختان پسته وحشی از جمله خنجوک بیش از یک میلیون و دویست هزار هکتار از اراضی کشور را به خود اختصاص می دهد.بررسی ترکیب شیمیایی روغن مغز خنجوک نشان می دهد که میزان چربی ان ۳۰ ، درصد می باشد۸۳/۰۶درصد از ترکیب اسیدچربی ان را، اسیدهای چرب غیراشباع تشکیل می دهد.اسید چرب غالب در روغن مغز خنجوک اسیداولئیک است.میزان اسیدلینولئیک ۲۳/۵۰ است.ساختار اسیدچربی روغن مغز خنجوک نشان می دهد که به روغن زیتون بسیار شبیه است

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.