مقاله میکروکپسولاسیون در صنایع بسته بندی مواد غذایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله میکروکپسولاسیون در صنایع بسته بندی مواد غذایی دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله میکروکپسولاسیون در صنایع بسته بندی مواد غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله میکروکپسولاسیون در صنایع بسته بندی مواد غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله میکروکپسولاسیون در صنایع بسته بندی مواد غذایی :

تعداد صفحات:۱۲

چکیده:

میکروکپسولاسیون فرایندی است که طی آن ذرات کوچک یا گویچه های کوچک درون یک پوشش یا ماده زمینه ای همگن یا غیرهمگن قرار میگیرند و به این ترتیب کپسولی با خصوصیات مفید تولید می گردد از جمله مزایای این تکنیک پایدارسازی مود هسته کنترل واکنشهای اکسیداسیون حفاظت و کنترل رهایش زمان و دمای رهایش گسترش shelf time محافظت از عطرورنگ و بوو مواد مغذی را می توان نام برد یک میکروکپسول دایره ای شکل دارای یک غشا نیمه تراوا ریز و باریک است پوسته قوی هسته مرکزی مایع یا جامد را در برگرفته است قطر ان از یک میکرون تا یکنانومتر می توانند متفاوت باشند درتکنیک اخیر ذرات دارای موادفعال جهت حفاظت توسعه یک لایه از مواد دیگر پوشش داده می شوند میکروانکپسول ها باید به گونه ای ساخته شوند که اجزا فعال را به تدریج رها کنند یک میکروانکپسولاسیون توسط روشهای مختلف شامل هیدرولیز بوسیله گرما حل کردن انتشار و فشار می تواند باز شود برای انکپسولاسیون از روشهای مختلف مثل Extrusion ، Emulsion ، Fluidized- bed drying Spray drying Freeze Spray coating drying استفاده می شود برای انکپسولاسیون ترکیبات در صنایع غذایی عموما از ماتریک های حفره دار استفاده می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.