مقاله پتانسیل پروبیوتیکی غذاهای تخمیری برپایه غلات


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله پتانسیل پروبیوتیکی غذاهای تخمیری برپایه غلات دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله پتانسیل پروبیوتیکی غذاهای تخمیری برپایه غلات  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله پتانسیل پروبیوتیکی غذاهای تخمیری برپایه غلات،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله پتانسیل پروبیوتیکی غذاهای تخمیری برپایه غلات :

تعداد صفحات:۲۱

چکیده:

امروزه تحقیقات علمی بیشتر به سمت تحقیق و توسعه درزمینه غذاهای فراسودمند تغییر مسیرداده اند هدف از این مطالعه ارایه یک بررسی و مروری برویژگیهای پروبیوتیکی باکتریهای اسید لاکتیک جدا شده از محصولات خود بخود تخمیر شده با هدف فراهم کردن اطلاعات پایه برای پیشبرد تحقیقات بیشتر درزمینه میکروارگانیسم های شرکت کننده در تخمیر خودبخودی می باشد که می تواند به منظور تعیینویژگیهای پروبیوتیکی خصوصیات تکنیکی و ایمنی غذایی مورد نیاز مورد استفاده قرارگیرد مقالاتمرتبط با موضوع مورد مطالعه درپایگاه های اینترنتی Google Scholar Pubmed Sciencedirect جستجو شدند. دراین بررسی مقالاتی از سال ۱۹۸۱ تا ۲۰۰۹ که دربردارنده مطالبی پیرامون پتانسیل پروبیوتیکی غذاهای برپایه غلات خود بخود تخمیر شده بودند. وارد مطالعه شدند یافته ها نشان داد که پروبیوتیک ها اثرات حمایتی و فواید سلامتی بخشی برای انسان به همراه دارند پروبیوتیک ها با باکتریهای اسید لاکتیک همراه اند اثرات حمایتی و فواید سلامتی بخشی برای انسان به همراه دارند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.