مقاله تاثر پوشش های خوراکی ایزوله پروتئین سویا،کنستانتره پروتئین آب پنیر،کاراگینان و آلژینات در افزایش ماندگاری سیب درختی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
16 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثر پوشش های خوراکی ایزوله پروتئین سویا،کنستانتره پروتئین آب پنیر،کاراگینان و آلژینات در افزایش ماندگاری سیب درختی دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثر پوشش های خوراکی ایزوله پروتئین سویا،کنستانتره پروتئین آب پنیر،کاراگینان و آلژینات در افزایش ماندگاری سیب درختی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثر پوشش های خوراکی ایزوله پروتئین سویا،کنستانتره پروتئین آب پنیر،کاراگینان و آلژینات در افزایش ماندگاری سیب درختی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثر پوشش های خوراکی ایزوله پروتئین سویا،کنستانتره پروتئین آب پنیر،کاراگینان و آلژینات در افزایش ماندگاری سیب درختی :

تعداد صفحات:۱۶

چکیده:

تمایل به استفاده از بسته بندی های زیست تخریب پذیر شامل پوشش ها و فیلم های خوراکی به دلیل دارا بودن مواد طبیعی و عدم ایجاد آلودگی های زیست محیطی در صنعت، روز به روز در حال افزایش می باشد. فیلم ها ی ا پوشش های خوراکی لایه ای نازک و یکپارچه از یک ماده خوراکی هستند که بر روی سطح ماده غذایی به عنوان پوشش و یا در لابه لای اجزای ماده غذایی قرار می گیرد. در واقع عملکرد این پوشش های خوراکی، ایجاد یک سد در برابر ورودوخروج مواد (آب، گازها ،چربی ها) حفظ ترکیبات مواد غذایی، انتقال اجزا و افزودنیها (رنگ، طعم دهنده ها ، آنتی اکسیدان ها، مواد ضد میکروبی و نظایر آن)، جلوگیری از رشد میکروارگانیسم ها در سطح مواد غذایی و نیز حفاظ ت مکانیکی آنها می باشد. کمپوزیت پوشش های خوراکی از ایزوله پروتئین سویا، کنستانتره پروتئین آب پنیر، کاراگینان وآلژینات به عنوان پوشش های خوراکی در این تحقیق مورد استفاده قرار گرفت. برش های سیب با پوشش امولسیونی پوشش داده شدند و رنگ، اندیس قهوه ای شدن، استحکام بافت وارزیابی حسی در طول ۱۵ روز انبارمانی اندازهگیری شد. نتایج بدست آمده نشان داد که استفاده از پوشش های خوراکی مذکور موجب بهبود در ماندگاری سیب و همچنین حفظ بافت وحفظ ویژگی های حسی در طول انبارمانی شده است. در بین پوشش های خوراکی استفاده شده، پوشش خوراکی تهیه شده از کنستانتره پروتئین آب پنیر نتایج بهتری را نسبت به دیگر پوشش ها نشان می دهد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.