مقاله تاثیر شکل لایه های سیب زمینی بر نرخ خشک شدن و ضریب نفوذ رطوبتی موثر
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تاثیر شکل لایه های سیب زمینی بر نرخ خشک شدن و ضریب نفوذ رطوبتی موثر دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تاثیر شکل لایه های سیب زمینی بر نرخ خشک شدن و ضریب نفوذ رطوبتی موثر کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر شکل لایه های سیب زمینی بر نرخ خشک شدن و ضریب نفوذ رطوبتی موثر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تاثیر شکل لایه های سیب زمینی بر نرخ خشک شدن و ضریب نفوذ رطوبتی موثر :
تعداد صفحات:۹
چکیده:
مایکروویو یک روش سریع خشک کردن مواد غذایی استکه انرژی آن قابل مقایسه با روش خشک کردن با هوای گرم است سیستم های خشک کردن مایکروویو زمان خشک کردن را بطور قابل توجهی کاهش داده اند بدون اینکه اثر منفی برروی کیفیت محصول داشته باشند از سیب زمینی رقم آگریا به وسیله قالب های مکعبی و استوانه ای تیز روی یک تخته برش از جنس پلی اتیلن به قطعات با ابعاد ۱۱ × ۱۲ ×۵mm و ۵×۱۳mm برش زده شد شکل لایه های سیب زمینی برمدت زمان خشک شدن و نفوذرطوبتی موثر دریک خشک کن مایکروویو تاثیر دارد بطوریکه زمان خشک شدن برای نمونه مکعبی شکل ۵۷/۹درصد و برای نمونه استوانه ای ۳۹/۳درصد کاهش یافت
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.