مقاله جداسازی و شناسایی باکتریهای مختل کننده حدنصاب حسگری (Quorum sensing) از ریزوسفر سیب زمینی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله جداسازی و شناسایی باکتریهای مختل کننده حدنصاب حسگری (Quorum sensing) از ریزوسفر سیب زمینی دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله جداسازی و شناسایی باکتریهای مختل کننده حدنصاب حسگری (Quorum sensing) از ریزوسفر سیب زمینی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله جداسازی و شناسایی باکتریهای مختل کننده حدنصاب حسگری (Quorum sensing) از ریزوسفر سیب زمینی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله جداسازی و شناسایی باکتریهای مختل کننده حدنصاب حسگری (Quorum sensing) از ریزوسفر سیب زمینی :

تعداد صفحات:۶

چکیده:

حدنصاب حسگری (Quorum sensing) یکی از مکانیسمهای بیان ژن در جمعیت باکتریهاست. بسیاری از وظایف باکتریها مانند تولید فاکتورهای بیماریزایی از این طریق تنظیم می شود. مولکولهای پیامرسان که در حدنصاب حسگری تولید می شود از گروه اسیل هوموسرین لاکتون (AHL) می باشند. در سالهای اخیر باکتریهای مختلفی از خاک جداسازی شده اند که می توانند مولکولهای AHL را تجزیه و در حدنصاب حسگری باکتریها ایجاد اختلال کنند. در این پژوهش از میان ۱۳۸ جدایه باکتری خالص شده از ریزوسفر مزارع سیب زمینی استان اصفهان، ۱۵ جدایه قادر به تجزیه‌ی چهار نوع مولکول سیگنالی C6-HSL، C8-HSL، C10-HSL و C14-HSL بودند. بر اساس توالی یابی ژن s16 ریبوزومی و خصوصیات مورفولوژیک، این جدایه ها به جنسهای Bacillus، Arthrobacter، Pseudomonas، Streptomyces و Mesorhizobium تعلق داشتند. همه‌ی این جدایه ها توانستند AHLهای سنتتیک را با شدتهای متفاوت تجزیه کنند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.