مقاله تاثیر مخلوط آنتی اکسیدانهای طبیعی بر پایداری اکسیداتیو روغن فندق تصفیه شده و روغن گیاهی مخلوط شده
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تاثیر مخلوط آنتی اکسیدانهای طبیعی بر پایداری اکسیداتیو روغن فندق تصفیه شده و روغن گیاهی مخلوط شده دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تاثیر مخلوط آنتی اکسیدانهای طبیعی بر پایداری اکسیداتیو روغن فندق تصفیه شده و روغن گیاهی مخلوط شده کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر مخلوط آنتی اکسیدانهای طبیعی بر پایداری اکسیداتیو روغن فندق تصفیه شده و روغن گیاهی مخلوط شده،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تاثیر مخلوط آنتی اکسیدانهای طبیعی بر پایداری اکسیداتیو روغن فندق تصفیه شده و روغن گیاهی مخلوط شده :
تعداد صفحات:۱۴
چکیده:
اکسیداسیون روغنها همچنین کیفیت شیمیایی و ارگانولپتیک روغن را تحت تاثیر قرار میدهد از این رو استفادها ز آنتی اکسیدانها برای ایجاد تاخیر در اکسیداسیون لیپیدها ضروری به نظر می رسد دراین پژوهش مقدار ۲/۵% وزنی w/w از ادویه جات رزماری نعناع آویشن به دو نوع روغن گیاهی روغن فندق تصفیه شده و روغن گیاهی مخلوط شده اضافه شد و دردو حالت دربندی شده و بدون دربندی و نگهدار یدر دمای ۷۵ درجه به مدت ۷ روز مورد بررسی قرارگرفت میزان اسیدهای چرب آزاد عدد پراکسید ایزومرهای سیس ـ ترانس و پایداری اکسیداتیو os نمونه ها براساس تغییرات عدد پراکسید اندازه گیری شد نتایج نشان داد که پایداری اکسیداتیو روغن فندق تصفیه شده حاوی رزماری و آویشن و روغن گیاهی تصفیه شده حاوی آویشن افزایش یافت همچنین تفاوت معنی داری p>001 درایزومرهای سیس ـ ترانس اسیدها یچرب نمونه های روغن مشاهده نشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.