مقاله غذاهای سرخ شده ی کم چرب با پوشش های خوراکی : مدلسازی و شبیه سازی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله غذاهای سرخ شده ی کم چرب با پوشش های خوراکی : مدلسازی و شبیه سازی دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله غذاهای سرخ شده ی کم چرب با پوشش های خوراکی : مدلسازی و شبیه سازی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله غذاهای سرخ شده ی کم چرب با پوشش های خوراکی : مدلسازی و شبیه سازی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله غذاهای سرخ شده ی کم چرب با پوشش های خوراکی : مدلسازی و شبیه سازی :

تعداد صفحات:۱۳

چکیده:

مطالعه ما درباره استفاده از فیلم های خوراکی برای کاهش جذب درغذاهای سرخ شده می باشد یک مدل ریاضی توسعه داده شده کهترکیبی از انتقال گرما رطوبت و چربی درماده غذایی و فیلم خوراکی بود انتشار رطوبت از غذا و فیلم به ترتیب m0/s 2,00×۰۲-۷ وm0/s2,01×۰۲-۳ بود و انتشار چربی m0/s 2,020×۰۲-۸ برای غذا و m0/s 2,220× ۰۲-۹ برای فیلم بود انتشار حرارتی m0/s 2,020×۰۲-۶ برای غذا و m0/s 2,012×۰۲ -۶ برای فیلم بود انتشار فیلم برای فیلمهای صمغی ژلان درضخامت ۰۲ میلی متردر طی فرایند سرخ کردن تعیین شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.