مقاله تعیین اثر ضد باکتریایی اسانس گیاه مینای پرکپه جمع آوری شده از منطقه بهشهر


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تعیین اثر ضد باکتریایی اسانس گیاه مینای پرکپه جمع آوری شده از منطقه بهشهر دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تعیین اثر ضد باکتریایی اسانس گیاه مینای پرکپه جمع آوری شده از منطقه بهشهر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تعیین اثر ضد باکتریایی اسانس گیاه مینای پرکپه جمع آوری شده از منطقه بهشهر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تعیین اثر ضد باکتریایی اسانس گیاه مینای پرکپه جمع آوری شده از منطقه بهشهر :

تعداد صفحات:۱۷

چکیده:

اسانس گیاهان از مهمترین نگهدارنده های طبیعی محسوب می شوند ترکیب های موجود دراسانس ها با خواص ضد باکتری و ضد قارچی مانع از رشد میکروبها و فاسد شدن غذا می گردند همچنین از اسانس ها درصنایع غذایی و کنسروسازی برای بهبود طعم مواد غذایی استفاده یم شود هدف این تحقیق تجزیه و شناسایی مواد موجود در اسانس گیاه مبنای پرکپه و بررسی اثرات ضد میکروبی آن بود که درصورت داشتن اثرات مطلوب بعد از بررسی های تکمیلی بتوان از آن فرمهای دارویی تهیه نمود دراین بررسی اسانس گیری از اندامهای هوایی درمرحله گلدهی گیاه به روش تقطیر با آب صورت گرفت و شناسایی ترکیبات موجود در اسانس به وسیله دستگاه های GCو GC/MS انجام شد اثرات ضدمیکروبی اسانس با استفاده از تعیین قطر هاله عدم رشد با روشانتشار درآگار برمبنای چاهک برروی ۲ باکتری گرم منفی اشرشیاکلی و گرم مثبت استافیلوکوکوس اورئوس بررسی شد نتایج اینتحقیق نشان داد که بازده گیاه مورد مطالعه ۰/۷۶ درصد است که حدود ۵۰ درصد آن را دو ترکیب ضدعفونی کننده ۱و۸سینئول و کامفور تشکیل دادند اسانس گیاه بیشترین اثر ضدمیکروبی را برباکتری استافیلوکوکوس اورئوس و کمترین اثر را برباکتری اشرشیاکلی نشان داد همچنین باکتری اشریشیا کلی کمتر تحت تاثیر استانداردهای اریترومایسین و پینیسیلین بوده اما باکتری استافیلوکوکوس اورئوس بیشتر تحت تاثیر استاندارهای اریترومایسین و پینی سیلین قرارگرفته است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.