مقاله کاربرد CMC و HPMC در کاهش روغن جذب شده در خلال سیب زمینی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله کاربرد CMC و HPMC در کاهش روغن جذب شده در خلال سیب زمینی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کاربرد CMC و HPMC در کاهش روغن جذب شده در خلال سیب زمینی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کاربرد CMC و HPMC در کاهش روغن جذب شده در خلال سیب زمینی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کاربرد CMC و HPMC در کاهش روغن جذب شده در خلال سیب زمینی :

تعداد صفحات:۱۰

چکیده:

مصرف محصولات سرخ شده به دلیل جذب بالای روغن و همچنین تشکیل عوامل ضد تغذیه ای دراین محصولات از طرف متخصصین علم تغذیه به میزان زیادی منع شده است بنابراین استفاده از روش های متعدد برای کاهش میزان روغن جذب شده مورد توجه متخصصین علم تغذیه قرارگرفته است یکی از این روشها استفاده از ترکیبات پوشش دهنده برای کاهش روغن جذب شده می باشد هدف ازاین تحقیق کاربرد صمغهای CMC ، HPMC درچهار غلظت ۰/۲۵ و ۰/۵ و ۱و۲ درصد به عنوان ترکیبات پوشش دهنده برای کاهش روغن جذب شده در حین فرایند سرخ کردن می باشد نتایج حاصل از این تحقیق با استفاده ازن رم افزار SAS 9.1 مورد ارزیابی قرارگرفت که نتایج نشان داد با افزایش غلظت ترکیب صمغ تا غلظت مشخصی میزان روغن جذب شده کاهش پیدا می کند و بهترین غلظت صمغ برای کاهش روغن جذب شده غلظت ۱% می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.