مقاله کاربرد بیوتکنولوژی قارچی در مواد غذایی و فرآوری آن


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله کاربرد بیوتکنولوژی قارچی در مواد غذایی و فرآوری آن دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کاربرد بیوتکنولوژی قارچی در مواد غذایی و فرآوری آن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کاربرد بیوتکنولوژی قارچی در مواد غذایی و فرآوری آن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کاربرد بیوتکنولوژی قارچی در مواد غذایی و فرآوری آن :

تعداد صفحات:۱۲

چکیده:

قارچها دارای ارزش تغذیه ای فوق العاده ای هستند و اهمیت زیادی برای گیاه خواران دارند قارچهای خوراکی منابع بسیار خوبی از پروتئین ها هستند ودارای محتوای کم چربی بوده و بدون کلسترول می باشند از آنها به راحتی قابل کشت هستند و بصورت تازه یا فراوری شده مصرف می شوند مخمرها و قارچهای رشته ای تعداد زیادی از آنزیم ها را که برای رشد مهم می باشند همراه با دیگر متابولیت ها ی ثانویه ترشح می کنند بسیاری از این آنزیم های هیدرولیتیکی که درطبیعت وجود ارند درحال حاضر درصنایع غذایی مختلف برای پردازش مواد غذایی به کارگرفته می شوند و همچنین درپاکیزه سازی و بالا بردن کیفیت علوفه نیز مورد استفاده قرا رمی گیرند قارچ رشته ای خوراکی این آنزیم های مفید را تولید می کند و آنها را به غذا نیز اضافه می کند و این یک مزیت دیگر برای استفاده از آنها در مواد غذایی و تغذیه از آنها می باشد دراین مقاله جنبه های مختلف استفاده از قارچهای خوراکی به خصوص کلیپیتوس ترمیتومایسس از جمله استفاده از آنها برای تولید انواع گسترده ای از آنزیم های هیدرولیتیک درآزمایشگاه و نیز استفاده ازقارچها برای تولید مواد رنگی مورد بحث قرارمیگیرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.