مقاله کاربرد ترکیبات‎ ‌فنولیک‌ در فرآورده های ‌لبنی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله کاربرد ترکیبات‎ ‌فنولیک‌ در فرآورده های ‌لبنی دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کاربرد ترکیبات‎ ‌فنولیک‌ در فرآورده های ‌لبنی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کاربرد ترکیبات‎ ‌فنولیک‌ در فرآورده های ‌لبنی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کاربرد ترکیبات‎ ‌فنولیک‌ در فرآورده های ‌لبنی :

تعداد صفحات:۹

چکیده:

گیاهان منبع غنی از ترکیبات فنولیک به شمار می آیند که با روشهای گوناگون فاقد استخراج بوده و بطور مستقیم برخصوصیات نظیر طعمرنگ ارزش تغذیه ای و فعالیت میکروارگانیسم ها در مواد غذایی موثر میب اشند علاوه بر آن حضور ترکیبات فنولیک دررژیم غذایی انسان نقش بسزایی در سلامت و جلوگیری از سرطان دارد بررسی ها نشان میدهد فعالیت انتی اکسیدانی محصولات لبنی بسته بنوع ترکیب و واریته آن متفاوت بوده و آنتی اکسیدان ها می توانند نقش بسزایی در سلامتی بدن درمقابل استرس اکسیداتیو و جلوگیری از اکسیداسیون و افزایش ارزش تغذیه ای فراورده های غذایی داشته باشند هدف ازاین مقاله بدست آوردن یک دید کلی نسبت به ترکیبات فنولیک عملکرد آنتی اکسیدانی انها در محصولات لبنی مختلف نقش آنها در سلامت انسان وروشهای جداسازی آنها می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.