پروژه کارآفرینی تولید پودر گوشت و استخوان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 پروژه کارآفرینی تولید پودر گوشت و استخوان دارای ۴۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه کارآفرینی تولید پودر گوشت و استخوان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه کارآفرینی تولید پودر گوشت و استخوان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه کارآفرینی تولید پودر گوشت و استخوان :

پروژه کارآفرینی تولید پودر گوشت و استخوان

با ظرفیت ۳۰۰ تن در سال
۱- ۱ مقدمه :
از آنجا که تهیه خوراک دام در کشور و در شرایط فعلی از اهمیت ویژه ای برخوردار بوده و کارخانه های تولید دان گاهاً تکافوی نیاز عمده کشور را نمی نمایند و بالاخص اینکه اخیراً تعدادی پروانه مرغداری نیز جهت تأمین و راه اندازی در ظرفیت های قابل توجه از سوی ادارات یذربط ۲صادر گردیده است که در اینصورت پیاده شدن و به وجه اجرا در آمدن این طرح ها می تواند عملاً تهیه دام را دچار مشکل نماید. لذا ایجاد واحدهای کارخانه تولیدی پودر گوشت و استخوان بسیار ضروری به نظر می رسد.

علاوه بر مطالب عنوان شده، پودر گوشت مصرف صنعتی داشته و روغن حاصله نیز در صنعت صابون سازی بکار می رود و نیز در شرایطی است که نیاز عمده جامعه به صنعت مذکور کاملاً مشهود می باشد. لذا همین مطلب نیز بر اهمیت اجرای چنین

طرح هایی در کشور می افزاید.

۱ – ۲ نام کامل طرح و محل اجرای آن :
تولید الکترود پودر گوشت واستخوان با ظرفیت ۳۰۰ تن در سال

محل اجرا :

۱ – ۳ – مشخصات متقاضیان :
نام نام خانوادگی مدرک تحصیلی تلفن

۱ – ۴ – دلایل انتخاب طرح :
توجه به خودکفایی این صنعت در دولت و همجنین نیاز بازار داخلی به تولید این محصول با توجه به این که تولیدپودر گوشت و استخوان برای دام ها می تواند به رشد و شکوفایی اقتصادی کشور کمکی هر چند کوچک نماید و با در نظر گرفتن اینکه کارخانه های تولید دان گاهی اوقات تکافوی نیاز عمده کشور را نمی نمایند این طرح را برای اجرا انتخاب کرده ام.

۱ – ۵ میزان مفید بودن طرح برای جامعه :
این طرح از جهات گوناگون برای جامعه مفید است ، شکوفایی اقتصادی و خودکفایی در تولید یکی از محصولات ، سوددهی و بهبود وضعیت اقتصادی ، اشتغالزایی ، استفاده از نیروی انسانی متخصص در پرورش کالای داخلی و بهره گیری از سرمایه ها و داشته های انسانی در بالندگی کشور .

۱ – ۶ – وضعیت و میزان اشتغالزایی :
تعداد اشتغالزایی این طرح ۱۷ نفر میباشد .

تاریخچه و سابقه مختصر طرح :
پودر گوشت واستخوان Meat & Bone Meal
کمبودهای پودر گوشت واستخوان:
پودر گوشت واستخوان از لحاظ MetوTrp بسیار فقیر است

این اسیدآمینه ها بیشترین دلیل محدودیت در استفاده از MBM در جیره می باشد بطوری که max آن در جیره مرغان تخمگذار ۱۵% میباشد
دلیل ان به این خاطر است که به عنوان یک مکمل قادربه جبران کمبودجیره های غذایی طیور که عمدتا بر مبنای دانه غلات استواراست نمی باشد . این مطلب بخصوص زمانی که قسمت اعظم جیره طیور راذرت تشکیل بدهد بیشتر نمود پیدا می کند .
پودر گوشت و استخوان را کمتر برای حیوانات نشخوار کننده استفاده می کنند چرا که مقبولیت و مزایای ان برای این حیوانات کمتر است

جدول : ویژگیهای فیزیکی و شیمیایی پودر گوشت واستخوان
ویژگیها پارامترها
رطوبت ۳۰-۱۱۲%
پروتئین خام ۴۹۰-۵۲۸%
فیبرخام ۸۵-۱۴۸%
کلسیم ۶۰-۱۲۰%
فسفرکل ۳۵-۵۰%
لیزین ۲۲-۳۰%
انرژی متابولیسمی برای طیور ۱۷۷۰-۲۴۲۰ Mcal/Kg
اسیدیته Max 19%
خاکستر Max 32%
قابلیت هضم Min88%

رنگ : قهوه ای تیره
بو: تقریبا شبیه بوی پودر ماهی
چسبندگی: دراثر فشار به هم نچسبد
محتویات : عاری از هر گونه عامل غیر قابل قبول
پودر گوشت به سه دسته تقسیم می شود:
۱:پودر گوشت پر استخوان ۲: پودر گوشت کم استخوان ۳:پودر گوشت بدون استخوان

جدول :مقایسه پودر گوشت خالص وپودر گوشت واستخوان از لحاظ پروتین،خاکستر و ترکیبات اسید آمینه ای آن

پروتین،خاکسترواسیدهای آمینه پودر گوشت خالص پودرگوشت و استخوان
پروتئین خام ۵۵% ۵۰%
خاکستر ۲۰% ۳۰ %
آرژنین ۳۷% ۳۲۵%
سیستئین ۰۶۸% ۰۲۳%
گلیسین ۶۳% ۶۶%
هیستیدین ۱۳% ۱۱%
لیزین ۳% ۲۴%
متیونین ۰۷۶% ۰۶%
تره ئونین ۱۷% ۱۳۵%
تریپتوفان ۰۳۴% ۰۲۱%

منابع تهیه پودر گوشت واستخوان
پودر گوشت واستخوان فراورده ای است که از ضایعات بسته بندی گوشت وضایعات کشتارگاهی دام و طیور که شامل بافتهای بدن ،استخوانها وبافتهای همراه ان(تاندون ها و رباتها) وضمایم سفید لاشه(دستگاه گوارش)اندامهای ضبطی که بنا به دلایلی برای انسان غیر قابل استفاده است.
یکی از منابع مهمی که بطور گسترده در تهیه پودر گوشت واستخوان استفاده می شود ضایعات کشتارگاهی طیور ولاشه های مرغی که بنا به دلایلی برای انسان استفاده نمی شود ،می باشد واین امر به خاطر بیماریهای مشترک کم در طیور وانسان ، دام می باشد .

مختصری درباره عمل آوری پودر گوشت واستخوان
تهیه پودر گوشت واستخوان به ۲روش انجام می شود
۱ ) روش خشک
پختن در آب خود گوشت و لاشه توسط حرارت خارجی ، گرفتن چربی ان به کمک فشار هید رولیک یا سانتروفیوژ یا حلالهای مخصوص و آرد کردن توسط دستگاه پودر کننده .

۲)روش مرطوب:
قرار دادن در زیر فشار مستقیم بخار اب ،جدا کردن چربی و تهیه خمیر گوشت و استخوان به وسیله دستگاههای خشک وله کننده .
– در هر دو روش حرارت مناسب نقش حساسی در این فراورده دارد وهمه عملیات باید با استرلیزاسیون کامل مواد اولیه توام باشد ودر عین حال نباید حرارت به حدی باشد که بر روی پروتین های گوشت اثر نامطلوبی گذاشته وارزش بیولوژیکی آن را کم کند .
– درمیزان چربی این فراورده باید دقت شودچرا که زیاد بودن چربی باعث اکسیداسیون ان در مدت نگهداری شده و باعث نقصان اسید امینه ها و مخصوصا کاهش مقدارMet وLys ان شده وهمچنین باعث تخریب بعضی ویتامین های گروه B می شود

مختصری درباره ی عمل آوری استخوان :

تهیه پودراستحوان به ۲روش انجام می شود .
غیر صنعتی
روش پختن و عملیات حرارتی
صنعتی
روش شیمیایی

روش غیر صنعتی شامل مراحل زیر می باشد :
۱ خشک کردن کامل استخوانها به صورت طبیعی
۲ جمع کردن استخوانها در یک نقطه وافرودن مواد سوختنی و اتش زدن انها
۳ پودر کردن بقایای مرحله دوم به وسیله دسگاه آسیاب و تهیه پودر استخوان
در صورتی که روش صنعتی به گونه ای دیگر می باشد که عبارت است از :
۱) روش پختن و عملیات حرارتی :
الف :
. قرار دادن استخوان-های جمع اوری شده دردیگهای سر باز
. پختن به مدت طولانی در آب جوش
. گرفتن چربی
. خشک کردن کامل استخوان ها
. خرد کردن به وسیله دستگاهای خرد کننده
ب :
• قرار دادن استخوان های جمع آوری در داخل اتوکلاو
• پختن به وسیله بخاروفشار ۱Kg
• جدا کردن چربی

• خشک کردن کامل
• خرد کردن به وسیله دستگاههای خرد کننده

۲ روش شیمیایی
الف – قرار دادن اسثخوانهای جمع اوری شده تخت تاثیر اسید کلریدریک
ب – عبور دادن مایع حاصل از صافی
ج – ترکیب مایع حاصل با شیر اهک
د – تهیه پودر خاکستری رنگ به نام رسوب فسفاتی استخوان
پس مانده پروتینی را خشکانده وبه صورت پودر در می اورند وبه عنوان غذای پروتینی استفاده میشود

تهیه پروتئین با ارزش از کلاژن
کلاژن پروتینی است که ۹۰% بخش الی استخوان را تشکیل میدهد(۳۰%استخوان کامل ازمواد الی است) واین پروتین ارزش تغذیه ای برای دام ندارد.
کلاژن را می توان از طریق تخمیر میکروبی به پروتین با ارزشی تبدیل کرد که از نظرتعادل اسیدهای امینه مناسب است و ارزش تغذیه ای بالایی برای دام دارد.
این تخمیر میکروبی به وسیله باکتری به نام Bacillus megatrium انجام میشود. این باکتری به مقدار زیادی درمحیط حاوی کلاژن رشد می کند ومیتواند از کلاژن به عنوان تنها منبع ازت و انرژی استفاده کند.

ترتیب اسیدهای آمینه محدود کننده در MBM

Order of amino acid limited in the MBM
برای مشخص کردن ترتیب اسید آمینه های محدود کننده از دو روش استفاده می شود
۱- اضافه کردن (addition ) 2- حذف کردن (deletion )

طریقه آزمایش :
در این آزمایش از جوجه های یک هفته ای حاصل از تلاقی نژاد نیوهمپشایر ماده با پلیموت راک نر استفاده شد .
جوجه ها در داخل batteries که دمای آن کنترل می شد نگهداری می شدند
غذا و آب بصورت آزادانه و تغذیه اختیاری تامین می شد .
طول مدت روشنایی ۲۴ ساعت در روز .
سه آزمایش با سه جیره متفاوت انجام دادند که به آزمایش ۱و۲ سه گروه ۵ جوجه ای اختصاص دادند و برای آزمایش ۳ ، چهار گروه ۵جوجه ای اختصاص دادند .
پیش جیره ای (pretest dait ) که یک هفته بعد از هچ استفاده شده بود ۲۴% پروتئین داشت و بعد از یک دوره شبانه بدون غذا بودن جوجه ها وزن شدند و مشخصات و وزن آنها بصورت باند ، در روی بالهای جوجه ها نصب شدند . و از ۸ تا ۱۷ روز بعد از هچ از سه جیره ی مورد آزمایش برای جوجه ها استفاده کردند و افزایش وزن را سنجیدند .

جیرهی پایه ای که در سه آزمیش وجود داشت ۱۶ % پروتئین داشت که در آزمایش سوم ۱۳۵ % پروتئین فقط به وسیلهMBM تامین می شد و اسیدهای آمینه (Met ، … Lys ) اضافه شد و در نهایت glutamic acid نیز اضافه شد تا پروتئین را به سطح۱۶ % برساند.
در آزمایش ۱و۲ روش addition اعمال شد و در آزمایش ۳ روشdeletion اعمال شد .

جدول ۱ ) سطوح پروتئین و اسید آمینه در پودر گوشت و استخوان
تیمار ۱ تیمار۲ تیمار۳
component کل هضم کل هضم کل هضم
%
پروتئین ۴۸۸ ……. ۴۷۸ …….. ۴۹۵ …….
تره ئونین ۱۷۶ ۱۴۹ ۱۵۳ ۱۱۹ ۱۵۷ ۱۲۶
سیستین ۰۶۲ ۰۴۴ ۰۴۲ ۰۲۱ ۰۵۵ ۰۲۷
والین ۲۲۹ ۱۹۵ ۲۰۶ ۱۹۶ ۲ ۱۷۷
متیونین ۰۶۱ ۰۵۱ ۰۶۱ ۰۴۸ ۰۷۴ ۰۶۴

ایزلوسین ۱۴۱ ۱۲۰ ۱۲۲ ۰۹۸ ۱۳۲ ۱۱۸
لوسین ۳۲۵ ۲۸۰ ۲۹۳ ۲۴۳ ۳۲۲ ۲۸۹
تیروزین ۰۸۵ ۰۷۳ ۰۷۰ ۰۵۹ ۱۱۰ ۰۷۶
فنیل آلانین ۱۷۴ ۱۵۱ ۱۵۴ ۱۲۹ ۱۷۸ ۱۵۳
هیستیدین ۰۹۴ ۰۸۱ ۰۷۴ ۰۵۴ ۰۹۴ ۰۷۷

لیزین ۲۷۲ ۲۳۴ ۲۴۴ ۱۸۸ ۲۵۹ ۲۱۴
آرژنین ۳۶۹ ۳۲۸ ۳۵۴ ۲۷۳ ۳۵۶ ۳۱۶
تریپتوفان ۰۳۲ ۰۲۲ ۰۲۸ ۰۱۵ ۰۳۶ ۰۱۸

داده ها تیمار۱و۲ (addition assays) تیمار۳ (deletion assays )
Cornstaech 36.32 or 35.82 37.82
دکستروز ۱۸۶ or 18.4 18.6
پودر گوشت واستخوان ۳۲۸ or 33.5 27.3
روغن ذرت ۵۰ ….
روغن سویا ………… ۵۰
مکمل معدنی ۵۳۷ ۵۳۷
مکمل ویتامینی ۰۲۰ ۰۲۰
کولین کلراید ۶۰% ۰۲۰ ۰۲۰
Na HCO3 1.50 0.50
آلفا توکوفریل استات ۰۰۰۲ ۰۰۰۲
اتوکسی کویین ۰۰۱۲۵ ۰۰۱۲۵
ال- تره ئونین …….. ۰۲۲
ال- والین ……… ۰۱۶
دی-ال-متیونین ……… ۰۴۱
ال- ایزولوسین …….. ۰۲۴
ال-لوسین …… ۰۱۲

ال- تیروزین …… ۰۲۱
ال- فنیل آلانین ………. ۰۰۴
ال- لیزین ……… ۰۳۲
ال- هیستیدین …….. ۰۱۰
ال- تریپتوفان …….. ۰۰۷
ال- گلوتامین …….. ۳۱۱

Determination of the order of amino acid limitation by amino acid addition assays (Experiment 1)

Treatment Weight gain
( g )
۱.Basal diet 80 c
۲. As 1 + 0.32% L-Cys (C) 82 c
۳. As 1 + 0.18% L-Trp (T) 81 c
۴. As 1 + C + T 108 a
۵. As 1 + C + 0.39% L-Met ( T) 79 c

۶ As 1 + C + T + M 103 ab
۷. As 6 + 0.56% L-Lys 104 ab
۸. As 7+ 0.40% L-Thr + 0.50% L-Ile + 0.30% L-Phe +0.45%L-Tyr 96 b

Determination of the order of amino acid limitation by amino acid addition assays (Experiment 2)

Treatment Weight gain
( g )
۱.Basal diet 50
۲. As 1 + 0.32% L-Cys (C) 44
۳. As 1 + 0.18% L-Trp (T) 35
۴. As 1 + C + T 78
۵. As 1 + C + 0.39% L-Met ( T) 44
۶. As 1 + C + T + M 72
۷. As 6 + 0.56% L-Lys 74
۸. As 7+ 0.40% L-Thr + 0.50% L-Ile + 0.30% L-Phe +0.45%L-Tyr 74

Determination of the order of amino acid limitation by amino acid deletion assays
(Experiment 3)

Treatment ( g )

۱AA fortified basal diet 126 a
۲.As 1- Met 33 f
۳ As1- Trp 32 f
۴.As 1- Thr 50 e
۵.As 1- Ile 56 de
۶. As 1-(Phe + Tyr) 49 e
۷.As 2 + Cys 64 d
۸. As 1- Lys 83 e
۹ .As 1- Val 90 b
۱۰. As1- His 100 b

نتیجه: محدودیتهای دیگر اسید آمینه ها به ترتیب

اسید آمینه ها محدودیتهای دیگر
۱ Met 1
۲. Trp 1
۳. Thr 2
۴. Ile 3
۵. Phy 3
۶. Tyr 3
۷. Cys 4
۸. Lys 5

۹ Val 6
۱۰. His 6

مجوز های قانونی :
تعریف: جواز تاسیس مجوزی است که جهت احداث ساختمان ، تاسیسات و نصب ماشین آلات بنام اشخاص حقیقی و حقوقی در زمینه صنایع تبدیلی و تکمیلی بخش صنایع و معادن صادر میگردد.

مراحل صدور جواز تاسیس :
۱- پذیرش درخواست متقاضی صدور جواز تأسیس فعالیتهای صنعتی و تکمیل پرونده توسط مدیریت سازمان صنایع و معادن شهرستان .
۲- بررسی پرونده از نظر مدارک و تطبیق با مصادیق والویتهای سرمایه گذاری در واحد صدور مجوز مدیریت صنایع و معادن .
۳- تکمیل پرسشنامه جواز تاسیس ( فرم شماره یک ) توسط متقاضی .
۴- ارسال پرونده منضم به فرم شماره یک به اداره مربوطه بمنظور بررسی ، اصلاح و تائید فرم پرسشنامه جواز تاسیس با استفاده از اطلاعات طرحهای موجود ، طرحهای تیپ و تجربیات کارشناسی و ارجاع پرونده به مدیریت .

۵- ارجاع پرونده توسط مدیریت به واحد صدور مجوز جهت مراحل صدور جواز تأسیس .

شرایط عمومی متقاضیان ( اعم از اشخاص حقیقی یا حقوقی ) دریافت جواز تاسیس
۱- اشخاص حقیقی
– تابعیت دولت جمهوری اسلامی ایران
– حداقل سن ۱۸ سال تمام

– دارا بودن کارت پایان خدمت یا معافیت دائم

۲- اشخاص حقوقی
– اساسنامه ( مرتبط با نوع فعالیت )
– ارائه آگهی تاسیس و آگهی آخرین تغییرات در روزنامه رسمی کشور

مدارک مورد نیاز:
۱- ارائه درخواست کتبی به مدیریت سازمان صنایع و معادن شهرستان.
۲- اصل شناسنامه وتصویر تمام صفحات آن
۳- تصویر پایان خدمت یا معافیت خدمت سربازی
۴- تصویر مدرک تحصیلی و سوابق کاری مرتبط با درخواست
۵- یک قطعه عکس از هریک از شرکاء
۶- تکمیل فرم درخواست موافقت با ارائه طرح صنایع تبدیلی و تکمیلی
۷- پوشه فنردار
۸- درصورت داشتن شرکت ، ارائه اساسنامه ، آگهی تاسیس و روزنامه ، مرتبط با فعالیت مورد درخواست

اصلاحیه جواز تاسیس :

۱- ارسال درخواست متقاضی توسط سازمان صنایع و معادن شهرستان (متقاضی) به مدیریت و ارجاع به واحد صدور مجوز.
۲- دبیرخانه در مورد تغییرات مدیریت ضمن بررسی اصلاحیه صادر و به اطلاع اداره تخصصی میرساند.
۳- دبیرخانه در موردی که نیاز به کارشناسی تخصصی دارد درخواست را به اداره تخصصی جهت بررسی و اعلام نظر ارجاع می دهد.
۴- اداره تخصصی پس از بررسی وتائید به دبیرخانه صدور مجوز ارجاع میدهد.
۵- دبیرخانه صدور مجوز پس از تائید مدیر اقدام به صدور اصلاحیه جواز تاسیس نموده و رونوشت آنرا به بخشهای ذیربط ارسال می نماید.

تعریف:
پروانه بهره برداری مجوزی است که پس از اتمام عملیات ساختمان و تاسیسات و نصب ماشین آلات جهت تولید بنام اشخاص حقیقی و حقوقی در زمینه صنایع تبدیلی و تکمیلی بخش صنایع و معادن صادر می گردد.

صدور پروانه بهره برداری :
۱- تکمیل فرم درخواست پروانه بهره برداری توسط متقاضی و تائید و ارسال آن توسط سازمان صنایع و معادن شهرستان به مدیریت.
۲- ارجاع به دبیرخانه صدور مجوز جهت بازدید کارشناسان (کارشناس تخصصی و کارشناس نواحی صنعتی و کارشناس تولید) با هماهنگی روسای ادارات تخصصی.
۳- تائید رئیس اداره تخصصی و ارجاع به دبیرخانه صدور مجوز.

۴- اخذ استعلام از ادارات ذیربط.
۵- تهیه پیش نویس پروانه بهره برداری و تائید مدیریت.
۶- صدور پروانه بهره برداری و ارسال رونوشت به بخشهای ذیربط.

مراحل صدور توسعه طرح :
۱- تکمیل فرم درخواست توسعه طرح توسط شهرستان (متقاضی) و ارسال به مدیریت.
۲- ارجاع به دبیرخانه صدور مجوز جهت بررسی و اظهار نظر و بازدید کارشناسان (کارشناس تخصصی و کارشناس تولید) با هماهنگی روسای ادارات تخصصی.
۳- دبیرخانه صدور مجوز پس از تائید ادارات تخصصی در کمسیون بررسی طرحها مطرح می نماید و در صورت عدم تایید کمسیون به شهرستان و متقاضی اعلام مینماید و در صورت تایید از ادارات ذیربط استعلام می نماید.
۴- ارجاع به اداره تخصصی جهت بررسی طرح توسعه.
۵- ارجاع به دبیرخانه صدور مجوز جهت صدور موافقت با توسعه طرح پس از تایید مدیر.
۶- ارسال رونوشت به بخشهای و ادارات تخصصی و سازمانهای ذیربط.

فصل دوم
روش انجام کار

گزارش مختصر بازدید از واحد ها تولیدی با خدماتی مرتبط با موضوع پروژه :
بازدید از تولید پودر گوشت و استخوان
بر اساس هماهنگی های بعمل آمده در بازدید از مرکز تولید پودر گوشت و استخوان به بررسی سیستم ها و دستگاهها و ماشین آلات موجود در کارخانه پرداختیم و سیستم مدیریت و روش های تامین مواد اولیه را در کارخانه مورد ارزیابی قرار دادیم .

جنبه های ابتکاری بودن و خلاقیت به کار رفته شده :
ابتکار و نوآوری در کلیه رشته ها می تواند عامل پیشرفت و توسعه قرار گیرد در بخش صنعت و در تولید کالایی مانند پودر گوشت و استخوان که بازار رقابتی بسیار شدیدی دارد استفاده از ایده های نو و نوآوری و خلاقیت می تواند به عامل موفقیت تبدیل شود ، طراحی های گرافیکی تبلیغاتی یکی

از عوامل پیشرفت و توسعه اقتصادی در کشور های صاحب سبک در صنعت میباشد ، الگوبرداری از این روشها برای معرفی کالا و محصولات می تواند به عنوان یک ایده نو مورد استقیال قرار گیرد .

فهرست تجهیزات و ماشین آلات و وسایل آزمایشگاهی مورد نیاز و برآورد قیمت آنها :

فهرست مواد مصرفی مورد نیاز :

مشخصات نیروی انسانی مورد نیاز از لحاظ مفید بودن و توانایی کار :
پرسنل غیر تولیدی :

پرسنل تولیدی :

روشهای بازاریابی و تبلیغات جهت ( جهت فروش کالا )
در زمینه فروش محصولات صنعتی مانند پودر گوشت و استخوان می توان از روش های مختلف بازاریابی استفاده نمود ، تبلیغات تلویزیونی ، استفاده از بنر های و تیزر های تبلیغاتی ، استفاده از چاپ پوستر های تبلیغاتی، تبلیغات اینترنتی و ارائه روش های تبلیغاتی دیگر برای جذب بازار فروش جزئی و استفاده از روش فرد به فرد برای فروش کلی محصولات در بازار داخلی .

فصل سوم
امور مالی طرح

۱- سرمایه گذاری ثابت طرح :
۱-۱- زمین :

۲-۱- محوطه سازی :

۳-۱- ساختمانها :

۴-۱- تأسیسات و تجهیزات :

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.