مقاله بررسی اثر مواد نگهدارنده طبیعی بر افزایش ماندگاری فرآورده های گوشتی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر مواد نگهدارنده طبیعی بر افزایش ماندگاری فرآورده های گوشتی دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر مواد نگهدارنده طبیعی بر افزایش ماندگاری فرآورده های گوشتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر مواد نگهدارنده طبیعی بر افزایش ماندگاری فرآورده های گوشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر مواد نگهدارنده طبیعی بر افزایش ماندگاری فرآورده های گوشتی :

تعداد صفحات:۱۷

چکیده:

محصولاتگوشتی بخصوص سوسیس کالباس یکی از پرمصرف ترین مواد غذایی درجوامع مختلف می باشند با توجه به ماهیت فساپذیر محصولات گوشتی بخصوص از لحاظ رشد میکروارگانیسم ها و اکسیداسیون چربی ها نیاز به روشهای بازدارنده و استفاده از مواد نگهدارنده به منظور جلوگیری و یا کاهش سرعت فساد این محصولات می باشد مواد شیمیایی مختلفی به منظرو افزایش زمان ماندگاری و حفظ کیفیت محصولات گوشتی استفاده می شود که یکی از پرمصرف ترین آنها نمکهای نیترات و نیتریت می باشد طی تحقیقات بعمل آمده مشخص گردید استفاده بی رویه و خارج از غلظت معمول نمکهای نیترات و نیتریت موجب بروز بیماریهای مختلفی مانند سرطان و ; می شود با توجه به معضالت استفاده از ین گونه نگهدارنده ها گرایش به مصرف مواد نگهدارنده طبیعی جهت افزایش زمان ماندگاری محصولات گوشتی افزایش یافته است به همین منظور تحقیقات و مطالعات زیادی برروی استفاده از عصاره نعناع آویشن توکوفرول عصاره رزماری کیتوزان و ; صورت گرفته است دراین تحقیق اثر دو ترکیب طبیعی کیتوزان و عصاره رزماری برزمان ماندگاری محصولاتگوشتی مورد بررسی قرارگرفت که نتایج حاصل از اثر مثبت آنها بوده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.