مقاله تأثیر پرایمینگ توسط قارچ های تریکودرما بر جوانه زنی بذر نخود(Cicer arietinum)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تأثیر پرایمینگ توسط قارچ های تریکودرما بر جوانه زنی بذر نخود(Cicer arietinum) دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تأثیر پرایمینگ توسط قارچ های تریکودرما بر جوانه زنی بذر نخود(Cicer arietinum) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر پرایمینگ توسط قارچ های تریکودرما بر جوانه زنی بذر نخود(Cicer arietinum)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تأثیر پرایمینگ توسط قارچ های تریکودرما بر جوانه زنی بذر نخود(Cicer arietinum) :
تعداد صفحات:۵
چکیده:
جوانه زنی یکی از مهمترین مراحل رشد است که نیاز اولیه برای داشتن تراکم مناسب گیاه در مزرعه محسوب میشود. با توجه به افزایش آلودگیهای زیست محیطی در اثر کاربرد مواد شیمیایی استفاده از میکروارگانیسم ها جهت تیمار بذور بسیار با اهمیت به نظر میرسد. هدف از این تحقیق ارزیابی واکنش بذر نخود رقم هاشم به پرایمینگ بذر توسط متابولیت های خارج سلولی دو گونه قارچ T.atrivide و Trichoderma harzianum میباشد. آزمایش در قالب طرح کاملاً تصادفی با ۳تکراردر شرایط آزمایشگاه انجام شد. تیمارهای آزمایش شامل پرایمینگ بذر با متابولیتهای خارج سلولی دو گونه قارچ تریکودرما در دو غلظت و بذور شاهد بدون پرایمینگ بود. نتایج نشان داد که T.harzianum در غلظت کم، بیشترین تأثیردر افزایش درصد و سرعت جوانه زنی را دارد. گونه T.atrivideعلی رقم افزایش سرعت جوانه زنی، باعث کاهش درصد جوانه زنی شد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.