مقاله کاربرد ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس در فراورده های غذایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله کاربرد ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس در فراورده های غذایی دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کاربرد ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس در فراورده های غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کاربرد ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس در فراورده های غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کاربرد ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس در فراورده های غذایی :

تعداد صفحات:۹

چکیده:

اسپیرولینا پلاتنسیس یکی از ریزجلبکهای غذایی پرکاربرد است که از سوی سازمان جهانی بهداشت به عنوان غذای برتر شناخته شده است اهمیت استفاده از اسپیرولینا به طور عمده به علت ویژگیهای تغذیه ای همچون میزان بالای پروتئین برحسب ۶۰ تا ۷۰ درصد وزن خشک ویتامین ها به ویژه ویتامین B12 و پیش ساز ویتامین A اسیدهای آمینه ضروری مواد معدنی به ویژه آهن رنگدانه فایلکوسیانین و اسیدهایچرب ضروری به ویژه اسید گامالینولنیک GLA است ایجاد رنگ درفراورده نهایی فواید درمانی ناشی از فیتونوترینت ها و تقاضای روزافزون فراورده های فراسودمند باعث افزایش استفاده ازاین ریزجلبک در صنایع غذایی و دارویی شده است دراین مقاله مروری برترکیب شیمیایی ارزش تغذیه ای و کاربرد اسپیرولینا درغنی سازی فراورده های غذایی گوناگون و همچنین به عنوان مکمل غذایی درجهت دستیابی به فراورده های غذایی فراسودمند صورت پذیرفته است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.