مقاله بررسی اثرات بسته بندی های فعال (اکتیو) بر روی کنترل کیفیت و ماندگاری محصولات غذایی به عنوان نوعی فرآیند نوین در بسته بندی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثرات بسته بندی های فعال (اکتیو) بر روی کنترل کیفیت و ماندگاری محصولات غذایی به عنوان نوعی فرآیند نوین در بسته بندی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثرات بسته بندی های فعال (اکتیو) بر روی کنترل کیفیت و ماندگاری محصولات غذایی به عنوان نوعی فرآیند نوین در بسته بندی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثرات بسته بندی های فعال (اکتیو) بر روی کنترل کیفیت و ماندگاری محصولات غذایی به عنوان نوعی فرآیند نوین در بسته بندی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثرات بسته بندی های فعال (اکتیو) بر روی کنترل کیفیت و ماندگاری محصولات غذایی به عنوان نوعی فرآیند نوین در بسته بندی :

تعداد صفحات:۸

چکیده:

بسته بندی فعال یک مفهوم تازه ای است که می تواند به عنوان نوعی بسته بندی در هر یک از پوششها ، تولیدات شناخته شود و اثر متقابل محیطی برای افزایش ماندگاری و یا گسترش سلامتی یا بهبود خواص حسی در حالیکه به طور همزمان خواص کیفی محصول را حفظ کند داشته باشد در این مقاله به عملکرد بسته بندی فعال و اثرات قابل ملا حظه ای که بر روی کیفیت محصولات غذایی درون بسته می گذارد و همچنین اثرات مواد افزودنی مثل دارچین که دارای ترکیبات ترانس سینامالدهید می باشد و باعث افزایش ماندگاری و بهبود خصوصیت کیفی محصول می شود پرداخته می شود

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.