مقاله کاربرد کنسانتره آب پنیر در انواع سس های سالادی کم چرب


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
9 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله کاربرد کنسانتره آب پنیر در انواع سس های سالادی کم چرب دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کاربرد کنسانتره آب پنیر در انواع سس های سالادی کم چرب  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کاربرد کنسانتره آب پنیر در انواع سس های سالادی کم چرب،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کاربرد کنسانتره آب پنیر در انواع سس های سالادی کم چرب :

تعداد صفحات:۹

چکیده:

استفاده از کنسانتره آب پنیر درانواع سس های سالادی کم چرب مورد مطالعه قرارگرفت و بررسی خواص پایداری حرارتی قابلیت بالای تشکیل ژل ویسکوزیته حلالیت تولرانس نمک قابلیت اتصال با آب امولسیفیکاسیون و قابلیت تشکیل ژل در شرایط سرد نتایج رضایت بخشی را جهت کاربرد این ماده در صنایع تولید سس های کم چرب نشان داد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.