مقاله کاربرد میدان های الکتریکی پالسی در فرآوری مواد غذایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
23 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله کاربرد میدان های الکتریکی پالسی در فرآوری مواد غذایی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کاربرد میدان های الکتریکی پالسی در فرآوری مواد غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کاربرد میدان های الکتریکی پالسی در فرآوری مواد غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کاربرد میدان های الکتریکی پالسی در فرآوری مواد غذایی :

تعداد صفحات:۸

چکیده:

میدان الکتریکی پالسی فرایندی غیرحرارتی است که دران ماده غذایی درمعرض میدان پالسی با ولتاژ بالا قرار میگیرد این روش ضمن اینکه اثر کمی روی ویژگیهای حسی و ارزش تغذیه ای محصولاتدارد قادر است میکروارگانیسم های مختلف را با مکانیسم اصلی تخریب غشا از بین برده و نیز علاوه بربحث نگهداری محصولات غذایی به دلیل افزایش قابلیت نفوذ سلولی به عنوان یک پیش فرایند باعث افزایش بازدهی استخراج مواد داخل سلولی مانند آب میوه قند روغن و افزایش سرعتخشک کردن شود همچنین بهبود قابلیت عملکرد رنت در شیر طی پنیر سازی از دیگر کاربردهای آن می باشد این مقاله مروری بربررسی فرایندمیدان الکتریکی پالسی مکانیزم عملکرد و کاربردهای مختلف آن درصنایع غذایی پرداخته است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.