مقاله کاربرد و روش های میکروکپسول سازی(ریزپوشانی)در صنایع غذایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله کاربرد و روش های میکروکپسول سازی(ریزپوشانی)در صنایع غذایی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کاربرد و روش های میکروکپسول سازی(ریزپوشانی)در صنایع غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کاربرد و روش های میکروکپسول سازی(ریزپوشانی)در صنایع غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کاربرد و روش های میکروکپسول سازی(ریزپوشانی)در صنایع غذایی :

تعداد صفحات:۱۰

چکیده:

همواره سعی براین بوده است که مواد غذایی با اجزا و ترکیبات مفید و ضروری که کمبودشان احساس می شود غنی سازی شوند اکثر این ترکیبات ضروری بهعوامل محیطی مانندنود دما حساس بوده و تخریب می شود از طرفی برخی از مواد مغذی مانند اسید چرب امگا _۳ درصورتی که بطورمستقیم بهماده غذایی افزوده شود به دلیل ناپایداری و اکسایش پذیری باعث ایجادطعم و بوی نامطلوب می شود به کمک فرایند میکروکپسول سازی ریزپوشانی می توان مواد جامدمایع یا گاز را در مواد دیواره محصور کرده و کپسولهای ریزی را تولید کرد که مواد هسته ی درونی را از شرایط محیطی حفاظت کرده و طعم و بوی نامطلوب را نیز می پوشاند از جمله روشهای ریزپوشانی می توان به خشک کردن پاششی پوشش دهی بستر سیال اشاره کرد دراین مقاله روشهای ریزپوشانی و کاربرد آن در صنایع غذایی مورد بررسی قرارگرفته است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.