مقاله تأثیر سطوح پودر برگ مورد (Myrtus communis) و اسید سیتریک در جیره بر عملکرد سیستم ایمنی مرغ های گوشتی تحت تنش گرمایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
9 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تأثیر سطوح پودر برگ مورد (Myrtus communis) و اسید سیتریک در جیره بر عملکرد سیستم ایمنی مرغ های گوشتی تحت تنش گرمایی دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تأثیر سطوح پودر برگ مورد (Myrtus communis) و اسید سیتریک در جیره بر عملکرد سیستم ایمنی مرغ های گوشتی تحت تنش گرمایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر سطوح پودر برگ مورد (Myrtus communis) و اسید سیتریک در جیره بر عملکرد سیستم ایمنی مرغ های گوشتی تحت تنش گرمایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تأثیر سطوح پودر برگ مورد (Myrtus communis) و اسید سیتریک در جیره بر عملکرد سیستم ایمنی مرغ های گوشتی تحت تنش گرمایی :

تعداد صفحات:۶

چکیده:

این مطالعه با هدف بررسی تأثیر دو فاکتور پودر برگ مورد (در سه سطح ۰، ۱ و ۲درصد) و اسید سیتریک (در سطح ۰ و ۱ درصد) در جیره بر عملکرد تولیدی مرغ های گوشتی اجرا شد. آزمایش به صورت فاکتوریل و در قالب طرح کاملاً تصادفی با شش تیمار، هر یک در ۵ تکرار در سالن پرورشی مرکز تحقیقات جهاد کشاورزی شهرستان میناب، استان هرمزگان انجام گرفت. هر تکرار شامل ۱۶ جوجه (مخلوط نر و ماده) سویه راس ۳۰۸ بود. در طول ۴۲ روز آزمایش میانگین حداقل و حداکثر دمای محیط به ترتیب ۲۵ و ۳۲ درجه سانتیگراد بود، لذا جز برای ۲ هفته ی اول، جوجه ها در اغلب ساعات شبانه روز تحت تنش گرمایی بودند. وجود سطوح مختلف مورد درجیره مرغ های گوشتی طی آزمایشی که انجام شد به جز سطح دو درصد مورد که وزن مطلق طحال را کاهش داد، سبب افزایش معنی دار (۰۵/0P<) وزن مطلق طحال و بورس فابرسیس شد. در واقع میزان یک درصد پودر برگ مورد بیشترین اثر را از بین سطوح گیاه مورد، بر اندام های ایمنی گذاشت. به همان نسبت وزن نسبی بورس برخلاف طحال به طور معنی داری (۰۵/0P<) تحت تأثیر سطوح مورد جیره ای افزیش یافت. درصد وزن طحال تحت تأثیر دو درصد مورد از گروه شاهد و مرغ های تغذیه شده با یک درصد مورد کاهش یافت ولی معنی دار نشد (۰۵/0P>). وجود اسید سیتریک در جیره بر روی وزن مطلق و نسبی طحال، بورس فابرسیس و کبد مؤثر واقع نشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.