مقاله بررسی پدیده های انتقال جرم در خلال فرایند آبگیری اسمزی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی پدیده های انتقال جرم در خلال فرایند آبگیری اسمزی دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی پدیده های انتقال جرم در خلال فرایند آبگیری اسمزی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی پدیده های انتقال جرم در خلال فرایند آبگیری اسمزی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی پدیده های انتقال جرم در خلال فرایند آبگیری اسمزی :

تعداد صفحات:۱۶

چکیده:

درفرایند اسمز دو پدیده به طور همزما صورت میگیرد خروج آب از بافت ماده غذایی و جذب مواد جامد محلول ازم حلول اسمزی به بافت ماده غذایی که اگر این میزان جذب زیاد شود باعث ایجاد مشکلاتی درفرایند اسمز می گردد استفاده از پوشش های خوراکی درماده غذایی از جذب مواد جامد محلوله به داخل ماده غذاییجلوگیری می کند دراین مطالعه اثر استفاده از پوشش خوراکی کربوکسی متیل سلولز CMC غلظت های ماده ۵۰ و ۶۰ درصد محلول ساکارز دمای ۳۵ و ۴۵ درجه سانتیگراد محلول اسمزی برمیوه پرتقال رقم تامسون بررسی گردید نتایج نشان میدهدمیزان از دست دادن آب جذبمواد جامد کارایی فرایند اسمز با افزایش دما و غلظت محلول اسمزی افزایش می یابد استفاده از پوشش خوراکی اثر معناداری روی میزان کارایی فرایند اسمزی داشت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.