مقاله تعیین حد شناسایی سالمونلا در سبزیجات به روش PCR


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تعیین حد شناسایی سالمونلا در سبزیجات به روش PCR دارای ۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تعیین حد شناسایی سالمونلا در سبزیجات به روش PCR  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تعیین حد شناسایی سالمونلا در سبزیجات به روش PCR،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تعیین حد شناسایی سالمونلا در سبزیجات به روش PCR :

تعداد صفحات:۴

چکیده:

برای شناسایی سالمونلا درمواد غذایی معمولا از روشهای کشت میکروبی استفاده میشود این روش علاوه برزمان بر بودن فاقد حساسیت و دقت کافی نیز می باشد لذا روشهای دیگری همچون روش مولکولی PCR به عنوان روشجایگزین درسالهای اخیر مطرح شده است دراین مطالعه از روش PCR برای جستجوی سالمونلا درسبزیجات استفاده شد و همچنین میزان حساسیت این روش درتشخیص آلودگی مورد ارزیابی قرارگرفت برای تعیین میزان حساسیت این روش ابتدا سریال رقت سازی از کشت خالص باکتری هدف صورت گرفت و سپس نمونه های سبزی کاهو توسط این رقت ها بصورت دستی آلوده شدند و متعاقب آن استخراج DNA به روش جوشاندن انجام پذیرفت و سپس در معرض واکنش PCR و الکتروفورز قرار گرفتند مشاهده شد که PCR می تواند تا یک باکتری سالمونلا را که بصورت دستی به ۵ گرم نمونه مورد آزمایش اضافه شده بود شناسایی کند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.