مقاله بررسی تاثیر روش های نوین خشک کردن بر کیفیت ماکارونی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تاثیر روش های نوین خشک کردن بر کیفیت ماکارونی دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تاثیر روش های نوین خشک کردن بر کیفیت ماکارونی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر روش های نوین خشک کردن بر کیفیت ماکارونی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر روش های نوین خشک کردن بر کیفیت ماکارونی :

تعداد صفحات:۹

چکیده:

از ابتدای شکل گیری صنعت ماکارونی یکی از مشکلات مهم آن خشک کردن محصول در شرایط مطلوب بوده است درقدیم از روشهای سنتی برای خشک کردن ماکارونی استفاده می شده است اما به دلیل زمان بربودن و تاثیر منفی که درمحصول نهایی می گذارد امروزه کمتر استفاده میشود به تدریج با بررسی عوامل مشکل زا درفرایندخشک کردن به روشهای مناسبی برای خشک کردن رسیده اند دراین تحقیق چند روش جدید از جمله خشک کردن توسط ماکروویو ـ خشک کردن تحت خلا خشک کردن توسط اشعه مادون قرمز روش توربوترماتیک و روش ترمو که در حال حاضر درکشورهای بزرگ درحال اجرا است و تاثیر آنها برکیفیت ماکارونی را مورد بررسی قرارگرفته است هدف ازاین تحقیق بررسی مزایا و معایب روشهای نوین روی کیفیت ماکارونی است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.