مقاله تعیین منحنی های همدمای جذبی پودر خرما رقم استعمران و برازش مدل های مختلف برای آن


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
11 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تعیین منحنی های همدمای جذبی پودر خرما رقم استعمران و برازش مدل های مختلف برای آن دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تعیین منحنی های همدمای جذبی پودر خرما رقم استعمران و برازش مدل های مختلف برای آن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تعیین منحنی های همدمای جذبی پودر خرما رقم استعمران و برازش مدل های مختلف برای آن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تعیین منحنی های همدمای جذبی پودر خرما رقم استعمران و برازش مدل های مختلف برای آن :

تعداد صفحات:۹

چکیده:

پودرخرما یکی از محصولات حاصل از فراوری خرما می باشد که در صنایع شیرینی پزی استفاده می شود ایزوترم های جذب رطوبت درمدلسازی فرایندهای خشک کردن تخمین قابلیت عمر ماندگاری غذا پیش بینی تغییرات رطوبت مواد غذایی طی انبار داری و انتخاب نوع بسته بندی کاربرد دارند دراین تحقیق منحنی های همدمای جذب پودرخرما رقم استعمران دردماهای ۲۵و۳۵ و۴۵ درجه سانتیگراد دردامنه فعالیت آبی ۰/۸۴-۰/۰۸ به روش ایستا مطابق دستورالعمل COST90 تعین شدند برای توصیف ریاضی منحنی همدمای بدست آمده مدلهای تجربی گب و هالسی ، اسوین و پلگ مورد بررسی قرارگرفتند نتیجه مقایسه ی ایزوترم های جذب رطوبت اندازه گیری شده با داده های پیش بینی شده توسط مدلهای مذکور نشان داد که دردمای ۲۵ درجه سانتی گراد مدل هالسی و برای دماهای ۳۵ و ۴۵ درجه سانتی گراد مدل گب بالاترین همبستگی را داشتند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.