مقاله بررسی تأثیر استفاده از صمغ گوار و پنیر معطر لیقوان بر خصوصیات حسی و رنگ پنیر تقلیدی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تأثیر استفاده از صمغ گوار و پنیر معطر لیقوان بر خصوصیات حسی و رنگ پنیر تقلیدی دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تأثیر استفاده از صمغ گوار و پنیر معطر لیقوان بر خصوصیات حسی و رنگ پنیر تقلیدی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تأثیر استفاده از صمغ گوار و پنیر معطر لیقوان بر خصوصیات حسی و رنگ پنیر تقلیدی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تأثیر استفاده از صمغ گوار و پنیر معطر لیقوان بر خصوصیات حسی و رنگ پنیر تقلیدی :

تعداد صفحات:۹

چکیده:

پنیرهای تقلیدی جایگزینی برای پنیرهای طبیعی هستند که درخصوصیات ساختار ظاهر و حتی درموارد کاربرد مشابه هستند درپنیرهای تقلیدی پروتئین وچربی شیر به طور جزئی یا کلی با پروتئین ها روغنها و چربی های گیاهی جایگزین می شوند هدف از این تحقیق بررسی اثر صمغ گوار و پنیر معطر لیقوان برخصوصیات حسی و رنگ پنیر تقلیدی می باشد به این منظور صمغ گوار در دو سطح ۰/۳و ۰/۶ درصد و پنیر معطر لیقوان نیز در دو سطح ۲/۵و ۵ درصد درفرمولاسیون پنیر تقلیدی مورد استفاده قرارگرفتند ارزیابی حسی به روش هدونیک پنج امتیازی انجام گرفت ارزیابی رنگ با استفاده از تکنیک پردازش تصویر درفضای رنگی L*a*b انجام شد نتایج ارزیابی رنگ نشان داد که پنیر معطر برمقادیر پارامترهای L* a* تاثیر گذار بوده است اما برمقادیر b تاثیر معنی داری نداشته است تاثیر صمغ گوار نیز برهر سه پارامتر رنگی معنی دار بود. اما اثر صمغ گوار تنها برمقادیر سختی بافت و رنگ محصول معنی دار بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.