مقاله تعیین ویژگیهای رئولوژیکی و فرمولهای تجربی محاسبه ویسکوزیته، ضریب قوام و ضریب جریان عصاره شیرین بیان توسط کاربرد روش سطح پاسخ
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تعیین ویژگیهای رئولوژیکی و فرمولهای تجربی محاسبه ویسکوزیته، ضریب قوام و ضریب جریان عصاره شیرین بیان توسط کاربرد روش سطح پاسخ دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تعیین ویژگیهای رئولوژیکی و فرمولهای تجربی محاسبه ویسکوزیته، ضریب قوام و ضریب جریان عصاره شیرین بیان توسط کاربرد روش سطح پاسخ کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تعیین ویژگیهای رئولوژیکی و فرمولهای تجربی محاسبه ویسکوزیته، ضریب قوام و ضریب جریان عصاره شیرین بیان توسط کاربرد روش سطح پاسخ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تعیین ویژگیهای رئولوژیکی و فرمولهای تجربی محاسبه ویسکوزیته، ضریب قوام و ضریب جریان عصاره شیرین بیان توسط کاربرد روش سطح پاسخ :
تعداد صفحات:۱۳
چکیده:
عصاره شیرین بیان و گلیسیریزین درصنایع غذایی و داروسازی کاربردهای گسترده ای دارند ایران ۱۵-۱۲% بازار جهانی این محصول را دراختیار دارد این تحقیق با هدف بررسی رئولوژی عصاره شیرین بیان و تعیین فرمولهای تجربی بمنظور پیش بینی رفتار رئولوژیکی ویسکوزیته ضریب قوام و ضریب جریان براساس تعیین ترکیب شیمیایی و مقادیر بریکس و دمای آن انجام شد بدین منظور دوازده نمونه عصاره مورد بررسی قرارگرفت همه ی نمونه های عصاره دارای رفتار رئولوژیکی غیرنیوتنی و رقیق شونده با برش بودند. آنالیز کلی نتایج به روش سطح پاسخ نشان داد که بریکس صمغ و نشاسته گلیسیریزین و مواد نامحلول در آب سرد برویسکوزیته و ضریب قوام اثر افزایشی داشته اما صمغ و نشاسته و بریکس برضریب جریان اثر کاهشی داشتند فرمولهای تجربی جهت تخمین ویسکوزیته درسرعت برشی ۲۰ و ۵۰s-1 ضریب قوام با ضریب همبستگی مناسب ارایه گردید.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.