مقاله تأثیر قارچ تریکودرما بر عملکرد دانه و اجزای عملکرد گندم تحت آلودگی به کادمیوم
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تأثیر قارچ تریکودرما بر عملکرد دانه و اجزای عملکرد گندم تحت آلودگی به کادمیوم دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تأثیر قارچ تریکودرما بر عملکرد دانه و اجزای عملکرد گندم تحت آلودگی به کادمیوم کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر قارچ تریکودرما بر عملکرد دانه و اجزای عملکرد گندم تحت آلودگی به کادمیوم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تأثیر قارچ تریکودرما بر عملکرد دانه و اجزای عملکرد گندم تحت آلودگی به کادمیوم :
تعداد صفحات:۵
چکیده:
به منظور بررسی تأثیر قارچ تریکودرما بر عملکرد و اجزای عملکرد گندم تحت آلودگی به کادمیوم آزمایشی به صورت فاکتوریل در قالب طرح کاملاً تصادفی در ۳ تکرار به صورت گلدانی اجرا گردید. فاکتورهای آزمایشی شامل: قارچ تریکودرما گونه harzianum در دو سطح حضور و عدم حضور قارچ و سطوح مختلف نیترات کادمیوم (صفر، ۵۰، ۱۰۰ و ۱۵۰ میلی گرم بر لیتر) بود. نتایج مقایسه میانگین نشان داد که نیترات کادمیوم بر تعداد دانه در سنبله و عملکرد دانه تأثیر معنی داری داشته و اثر قارچ تریکودرما جز بر تعداد سنبله در بوته بر سایر صفات معنی داری بود. بر اساس یافته ها تعداد دانه در سنبله با افزایش سطح کادمیوم ۱۳/۲۴ درصد نسبت به شاهد کاهش یافت اما عملکرد بیولوژیک در حضور تریکودرما ۴۴/۴۶ درصد نسبت به عدم حضور آن افزایش داشت. همچنین بین نیترات کادمیوم و تریکودرما در تعداد سنبله در بوته و عملکرد دانه اثر متقابل معنی داری وجود داشت. در سطوح صفر و ۵۰ میلی گرم بر لیتر کادمیوم حضور تریکودرما توانست به طور کاملاً معنی داری (به ترتیب با ۶۵ و ۳۹ درصد افزایش نسبت به عدم حضور تریکودرما) عملکرد دانه را بهبود بخشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.