مقاله بررسی تأثیرماریناد در بهبود ویژگیهای حسی و ایمنی گوشت خام به عنوان هاردل


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تأثیرماریناد در بهبود ویژگیهای حسی و ایمنی گوشت خام به عنوان هاردل دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تأثیرماریناد در بهبود ویژگیهای حسی و ایمنی گوشت خام به عنوان هاردل  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تأثیرماریناد در بهبود ویژگیهای حسی و ایمنی گوشت خام به عنوان هاردل،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تأثیرماریناد در بهبود ویژگیهای حسی و ایمنی گوشت خام به عنوان هاردل :

تعداد صفحات:۱۰

چکیده:

تکنولوژی هاردل به عنوان استفاده ترکیبی از آنها به عنوان مثال درجه حرارت بالا پایین aw pH , Eh نگهدارنده ها و ; باعث حفظ ثبات میکروبی و ایمنی و همچنین کیفیت حسی غذاها می شود اثرسینرژیستی هاردلها دریک ماده غذایی مبتنی برانتخاب هوشنمدانه و ترکیب آنها با اهداف متفاوت حاصل می شود و یک تعادل ظرفیت بین ممانعت دررشد میکروارگانیسم های مولد فساد و باکتریهای بیماریزا و درعین حال حفظ کیفیت و رضایتبخشی مواد غذایی به وجود می آید و نیز سبب می شود مواد غذایی سالم قابل دسترس برای مصرف کننده و مقرن به صرفه برای تولید کنندگان باشد چرا که انرژی کمتری درطول تولید وانبار مانی نیاز است درحال حاضر گوشت و فراورده های آن یکی از مهمترین منابع غذایی مورد نیاز انسان به شمار می روند علاوه برنقش مهمگوشت در تامین سلامتی انسان این ماده یکی از فسادپذیرترین گروه های مواد غذایی را تشکیل میدهد بنابراین ایمنی سازی و بهبود کیفیت گوشت بسیار حائز اهمیت بوده می توان از خوابانیدن آن درمحلولهای حاوی موادی مانند اسید استیک اسید لاکتیک اسید سیتریک و ; به عنوان یکی از این روشها نام برد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.