مقاله بررسی تولید کمپوت های رژیمی با استفاده از شیرین کننده طبیعی گیاه استویا به تنهایی و یا همراه با سایر شیرین کننده ها در شرکت شاداب خراسان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تولید کمپوت های رژیمی با استفاده از شیرین کننده طبیعی گیاه استویا به تنهایی و یا همراه با سایر شیرین کننده ها در شرکت شاداب خراسان دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تولید کمپوت های رژیمی با استفاده از شیرین کننده طبیعی گیاه استویا به تنهایی و یا همراه با سایر شیرین کننده ها در شرکت شاداب خراسان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تولید کمپوت های رژیمی با استفاده از شیرین کننده طبیعی گیاه استویا به تنهایی و یا همراه با سایر شیرین کننده ها در شرکت شاداب خراسان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تولید کمپوت های رژیمی با استفاده از شیرین کننده طبیعی گیاه استویا به تنهایی و یا همراه با سایر شیرین کننده ها در شرکت شاداب خراسان :

تعداد صفحات:۹

چکیده:

با توجه به وجود ۸ میلیون دیابتی درکشور مضرات شکر و قندهای مصنوعی که به وفور درصنایع غذایی مورد استفاده قرار میگیرند برآن شدیم جهت حفظ سلامت این عده از مصرف کنندگان از شیرین کننده طبیعی و گیاهی استویا به جای ساکارز و یا شیرین کننده های مصنوعی درتولید کمپویت ها استفاده نماییم استویا یک گیاه بومی آمریکای جنوبی و مرکزی است که برگهای آن حاوی شیرین کننده ای با ا رزش به نام استویوم گلیکوزاید بوده که از ۷ گلیکوزاید تشکیل شده است اما مهمترین آنها استویوزاید stevioside) و ریبودیوزاید (Rebaudioside A)A می باشد این ماده ۲۰۰ تا ۳۰۰ برابر شیرین تر از ساکارز می باشد بدون کالری است قندخون را افزایش نمی دهد دربرابر PH و فرایند حرارتی مقاوم است لذا برای هدف ما گزینه خوبی می توانست باشد درمرحله اول این تحقیق ۵ نوع کمپوت از میوه های مختلف شامل گیلاس ـ آلبالو ـ سیب و گلابی و آناناس با استفاده ازشیرین کننده استویول گلیکوزاید بجای شکر و به روش معمول تولید دیگر کمپوت ها نمونه سازی گردید و سپس صفت طعمی آنها از طریق انجام تست پانل از نوع محصول گرا و با روش مقیاس هدونیک ۵ نقطه ای مورد ارزیابی قرارگرفت نتیجه ارزیابی مرحله اول پانلیست ها نشان داد که طعم کمپوت های تهیه شده از شیرین کننده استویول گلیکوزاید ـ به تنهایی ـ درکمپوت آلبالو گیلاس و آناناس از مطلوبیت لازم برخوردا ربوده اما دررابطه با کمپویت سیب و گلابی امتیاز لازم را کسب ننموده اند و مورد تایید نمی باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.