مقاله بررسی تیمار سالیسیلیک اسید بر عمر پس از برداشت زردآلو


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تیمار سالیسیلیک اسید بر عمر پس از برداشت زردآلو دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تیمار سالیسیلیک اسید بر عمر پس از برداشت زردآلو  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تیمار سالیسیلیک اسید بر عمر پس از برداشت زردآلو،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تیمار سالیسیلیک اسید بر عمر پس از برداشت زردآلو :

تعداد صفحات:۵

چکیده:

میوه های فرازگرا و حساس برای حفظ کیفیت، و خصوصیات ظاهری تحت تاثیر محیط نگهداری قرار می گیرند. این تحقیق به منظور بررسی اثر سالیسیلیک اسید بر حفظ کیفیت میوه، خصوصیات تغذیه ای و بازار پسندی زردآلو رقم لاسجردی صورت گرفت. در این آزمایش میوه ها با سالیسیلیک اسید در چهار غلظت ( ۰و۱و۲و۳و۴ میلی مولار به مدت ۳ دقیقه غوطه ور و در یخچال با دمای ۴ درجه سانتی گراد نگهداری شدند. اندازه گیری صفات در زمان های ۵و۱۰و۱۵و۲۰ روز پس ازانبار صورت گرفت و صفاتی ازقبیل مواد جامد محلول، سفتی بافت، اسید آسکوربیک، فعالیت آنتی اکسیدانی و پوسیدگی میوه ها مورد ارزیابی قرار گرفت. نتایج نشان داد که میوه های شاهد در دوره انبارداری میزان پوسیدگی بیشتری را در مقایسه با سایر تیمارها نشان داداند. تیمارهای سالیسیلیک اسید توانستند در حفظ سفتی بافت و اسید آسکوربیک میوه های تیمار شده موثر باشند

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.