مقاله تأثیراستفاده ازتفاله خشک گوجه فرنگی بر قابلیت هضم مواد مغذی جیره در گاوهای شیری هلشتاین


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تأثیراستفاده ازتفاله خشک گوجه فرنگی بر قابلیت هضم مواد مغذی جیره در گاوهای شیری هلشتاین دارای ۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تأثیراستفاده ازتفاله خشک گوجه فرنگی بر قابلیت هضم مواد مغذی جیره در گاوهای شیری هلشتاین  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیراستفاده ازتفاله خشک گوجه فرنگی بر قابلیت هضم مواد مغذی جیره در گاوهای شیری هلشتاین،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تأثیراستفاده ازتفاله خشک گوجه فرنگی بر قابلیت هضم مواد مغذی جیره در گاوهای شیری هلشتاین :

تعداد صفحات:۴

چکیده:

در این آزمایش، به منظور امکان استفاده از تفاله خشک گوجه فرنگی بر قابلیت هضم مواد مغذی جیره از ۹ رأس گاو اصیل هلشتاین چند شکم زایش با میانگین وزن زنده ۷۶± ۳/۶۷۷ کیلوگرم به سه تیمار غذایی در سه دوره ۳۱ روزه اختصاص داده شدند. این آزمایش در استان گلستان در زمستان سال ۱۳۸۹ در قالب طرح مربع لاتین ۳×۳ با ۱۰روز عادت دهی به جیره آزمایشی و ۲۱ روز نمونه برداری انجام شد. جیره های آزمایشی شامل جایگزینی سطوح صفردرصد (شاهد)، ۵ درصد و ۱۰ درصد تفاله‌ی خشک گوجه فرنگی بجای کنجاله آفتابگردان (بر اساس ماده خشک در جیره) بود. اندازه گیری ماده خشک، ماده آلی، پروتئین خام و خاکستر خام نمونه های مدفوع و جیره غذایی با روش های استاندارد آزمایشگاهی انجام شد. همچنین مقادیر مجموع مواد مغذی قابل هضم نیز با استفاده از فرمول محاسبه گردید. تجزیه آماری داده ها نشان داد که بین تیمار ها از نظر میانگین قابلیت هضم ماده خشک، ماده آلی و درصد مجموع مواد مغذی قابل هضم، اختلاف معنی داری وجود دارد (۰۵/۰>P).

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.