مقاله تأثیرباکتری تیوباسیلوس بر جذب فسفر و برخی صفات کیفی میوه گوجه فرنگی تحت شرایط شوری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تأثیرباکتری تیوباسیلوس بر جذب فسفر و برخی صفات کیفی میوه گوجه فرنگی تحت شرایط شوری دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تأثیرباکتری تیوباسیلوس بر جذب فسفر و برخی صفات کیفی میوه گوجه فرنگی تحت شرایط شوری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیرباکتری تیوباسیلوس بر جذب فسفر و برخی صفات کیفی میوه گوجه فرنگی تحت شرایط شوری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تأثیرباکتری تیوباسیلوس بر جذب فسفر و برخی صفات کیفی میوه گوجه فرنگی تحت شرایط شوری :

تعداد صفحات:۵

چکیده:

باکتری های ریزوسفری محرک رشد گیاه به طرق مستقیم و غیر مستقیم باعث بهبود رشد وعملکرد گیاه می شوند. این تحقیق در سال ۹۰-۸۹ در گلخانه ای واقع در شهرستان ساری اجراشد. برای این منظور آزمایشی گلخانه ای به صورت فاکتوریل و بر اساس طرح پایه کاملا تصادفی در چهار تکرار اجراشد. تیمارهای آزمایشی شامل چهار سطح شوری(۱، ۳۵، ۵ و ۹ دسی زیمنس بر متر) از مخلوط نمک های (کلرید سدیم+ کلرید کلسیم+ کلرید منیزیم با نسبت اکی والان مختلف) ، دو سطح باکتری تیوباسیلوس (T0شاهد و T1مایه تلقیح تیوباسیلوس) و دو سطح گوگرد(S0شاهد و S1 دارای گوگرد) بودند. نتایج تجزیه آماری نشان داد اثر سطوح مختلف تنش براسیدیته میوه درسطح یک درصدمعنی دار شد و آن را افزایش داد( ۰۱/۰(P < . ولی بر فسفر میوه و پی اچ میوه معنی دار نشد. اثرباکتری بر اسیدیته میوه درسطح یک درصد و برفسفر میوه درسطح پنج درصد معنی دارشد. اثر متقابل شوری،گوگرد و باکتری بر اسیدیته میوه درسطح پنج درصد معنی دار شد( ۰۵/۰(P <

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.